Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Hrvat iz Beča napao bivšu djevojku Srpkinju, a njezina ljubavnika ranio nožem

policija Austrija
Foto: Photo Press Service/PIXSELL
30.08.2016.
u 17:17

Hrvat je istukao svoju bivšu djevojku i njezina ljubavnika, a u igri je bio i nož koji je policija pronašla u kanalu

U nedjelju navečer Hrvat (51) iz Beča nasrnuo je na bivšu djevojku iz Srbije, a njezina ljubavnika iz BiH napao je nožem. Žrtve su u bolnici, a Hrvat je uhićen, piše Kurier.

Oko 20.30 sati Hrvat je lupao na vrata doma svoje bivše djevojke sve dok mu nije otvorila. Utrčao je u kuću i napao muškarca (40) iz BiH, njezina novog ljubavnika. Zabio mu je nož u rame nanijevši mu centimetar široku ranu.

Nakon toga, napadač se okomio na Srpkinju. Vukao ju je za kosu, tukao je i nanio joj ozljede na licu.

Ozlijeđeni ljubavnik pozvao je policiju koja je Hrvata uhitila na pragu kuće. Policija je pronašla i nož koji je muškarac bacio u kanal.

>>Sjekirom ga udario po glavi, pucao u njega, izbo ga pa bacio u bunar

>>Frizerka SMS-om ljubavniku javila kada da bombu baci na supruga

Komentara 36

CV
cvitusa17
17:49 30.08.2016.

I kakve to ima veze sad ? "....napao bivšu djevojku srpkinju"....pa valjda je ona bila srpkinja a on hrvat i dok su bili zajedno. Pa stvarno, novinari na visini.

DU
Deleted user
17:33 30.08.2016.

E sad je bitno koje su nacionalnosti... raspirivači mržnje.

LU
lukasplit
18:07 30.08.2016.

Kakav idijotski tekst! Hrvat napao Srpkinju i njenog ljubavnika Bosanca! Ko je vas ucio novinarstvu!? Kakve veze ima koje su akteri ovog nemilog dogadjaja nacionalnosti! Njihova nacionalnost nije presudna za tok dogadjanja! Alo, vrijedjate nam intelegenciju!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije