Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Hrvat porijeklom iz Širokog Brijega poginuo u Njemačkoj

Prevrtanje Mercedesa
Drago Šantoši
21.08.2012.
u 10:32

33-godišnjak je svojim Mercedesom izletio s ceste i udario u drvo, a policija pretpostavlja kako je nesreći kumovala prevelika brzina

Mario K. (33) porijeklom iz Širokog Brijega poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Hanaua, javlja 24sata.

Kako prenose njemački mediji, 33-godišnjak je svojim Mercedesom izletio s ceste i udario u drvo, a policija pretpostavlja kako je nesreći kumovala prevelika brzina. Mario K. preminuo je na mjestu nesreće, a zbog policijskog očevida cesta između Hanaua i Wachenbuchena bila je zatvorena nekoliko sati.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije