Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmica Madeleine McCann

Hrvat otkrio detalje o djevojci koju traži i Interpol: 'Ona nije s Kosova, nego Albanka iz Makedonije'

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
10.06.2020.
u 07:35

'Ona je gotovo svakodnevno sjedila u prostoriji iza kioska u kojem je radio Christian', tvrdi

Nakscije Miftari bivša je djevojka glavnog osumnjičenika u slučaju Madeleine McCann iz 2007. godine, a njemačke su vlasti izdale crvenu Interpolovu tjeralicu za njezino uhićenje. Vjeruje da se bi ona mogla iznijeti ključne dokaze o nestanku djevojčice jer je Cristiana Brücknera, nakon prekida veze, prijavila policiji zbog brutalnog nasilja. Djevojku traži cijeli svijet, a Hrvat iz njemačkog Braunschweiga otkriva da je poznavao njezinu obitelj. 

"Djevojka koju traži cijeli svijet nije s Kosova nego Albanka iz Makedonije. Poznavao sam tu obitelj jer je brat djevojke koju traže radio s mojim prijateljem, a nju sam viđao kad je prolazila ispred mojeg restorana", rekao je za 24sata

Njegov je restoran udaljen desetak metara od kioska u kojem je godinama Brückner radio.

"Tek kad sam ugledao fotografiju u medijima, sjetio sam se kako je ona gotovo svakodnevno sjedila u prostoriji iza kioska u kojem je radio Christian. Već tad su susjedi svašta pričali, znate kako to ide. Bilo im je neobično i sumnjivo da se maloljetnica tako intenzivno druži s muškarcem starijim od sebe", dodaje.

Prema riječima svjedoka, ona je tad imala oko 17 godina.

Kaže da mu nije mu poznato jesu li roditelji znali gdje im je kći sve to vrijeme bila i što radi.

"To je velika obitelj s desetero djece. Oca sam poznavao, no on je umro prije desetak godina. Otkad je Christian završio iza rešetaka, više ih nisam viđao i nitko ne zna kamo su se odselili", rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije