Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen u bijegu

Hrvat osumnjičen za ubojstvo poljskog beskućnika u Italiji

policija italija
AFP/Pixsell
19.01.2012.
u 14:30

Odjeća osumnjičenog za ubojstvo bila je krvava, a policija ga je pronašla dok je vlakom pokušavao prebjeći u Sloveniju

Beživotno tijelo 36-godišnjeg poljskog beskućnika Sebastiana Zbiniewa pronađeno je jučer pod mostom gdje se sklonio kako bi prenoćio, a za njegovo ubojstvo osumnjičen je Hrvat uhićen u blizini Udina, čija je odjeća za uhićenja još bila krvava. Osumnjičeni Hrvat uhićen je dok je vlakom pokušavao pobjeći iz Italije u Sloveniju odakle bi se vjerojatno vratio natrag u Hrvatsku.

Zbiniewa je najvjerojatnije nasmrt pretučen u noći s utorka na srijedu. Njegovo lice bilo je potpuno unakaženo, javlja BlitzQuotidiano, jer ga je ubojica po glavi izudarao štapom ili kamenom. Ubijenog Poljaka talijanska je policija identificirala uz pomoć tetovaže koju ima između ramena i vrata, a obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Sveučilišta u Paviji.

Nakon pronalaska tijela policija je odmah posumnjala da je krivac za ubojstvo beskućnik koji je povremeno boravio u Paviji, ali posljednja dva dana nije viđen u gradu. Pretpostavljaju da je razlog ubojstva svađa zbog novca.

Komentara 8

BU
Budjo
16:24 19.01.2012.

Ni jedan od njih nije ni Poljak ni Hrvat to su ******ske stvari!!!

CH
chemica
14:56 19.01.2012.

Hrvat ubio beskućnika Poljaka u Italiji! Ako je ikako moguće, dajte nas poštedite ovakvih negativnih \"aspekata\" pridruživanja EU.

OB
-obrisani-
14:46 19.01.2012.

strašno je biti beskućnik... tamo vrijede druga pravila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije