Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Hrvat na gradilištu ubio kolegu s posla, pa zatim sebe

Pucnjava u Münchenu, Hrvat ubio svog kolegu pa sebe
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
1/11
21.02.2019.
u 16:01

Prema prvim informacijama, Hrvat je bio voditelj gradilišta, a muškarac kojeg je ubio, bio je radnik na istom

Njemački mediji javljaju da je mladić (29) na gradilištu u Münchenu ubio muškarca (45) i nakon toga sebe. Naime, mladić koji je ubio starijeg muškarca imao je njemačko, ali i hrvatsko državljanstvo, javlja 24 sata.

Prema prvim informacijama, Hrvat je bio voditelj gradilišta, a muškarac kojeg je ubio, bio je radnik na istom. Na intervenciji je bilo čak 150 policajaca koji trenutno istražuju motiv ubojstva i samoubojstva. 

Ključne riječi

Komentara 88

GA
GandalfovBrat
16:09 21.02.2019.

možda je vlasnik hrvatske putovnice al ne i hrvat. zanimljiv novinarski spin.

PR
PrimoracRi
16:36 21.02.2019.

Trebali ste staviti ime i prezime pa bi se znalo o kome i čemu se radi.Danas svatko dobije ili kupi hrvatsku putovnicu ,pogotovo istočni susjedi.Čamtičapri

Avatar Croat
Croat
18:14 21.02.2019.

hrvat sa njemackim drzavljansivom ubio njemca pa sebe. jedan bio voditelj gradilista a drugi kontrolor izvedbe radova, jedan je arhitekt a drugi valjda izinjer gradjevinarstva. znaci najvjerojatnije se nisu posvadjali oko pive.hrvat je bio arhitekt i kontrolirao je radove i tu se u slucaju ne preuzimanje obavljenog posla radi o velikom novcu tako da su moguca i velika obecanja ako arhitekt zazmiri na neke stvari tako da je moguce da su se zakacili zbog "obecanje ludom radovanje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije