Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Studio 4 Covid - 19'

HRT od ponedjeljka uvodi specijaliziranu emisiju o koronavirusu

HRT zgrada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
15.03.2020.
u 14:38

Emisija će se na HTV-4 prikazivati u 20,05 sati

Hrvatska televizija od ponedjeljka, 16. ožujka, na 4. programu uvodi emisiju "Studio 4 Covid - 19", posvećenu promptnom informiranju javnosti Nacionalnog kriznog stožera Civilne zaštite vezano za epidemiju koronavirusom u Hrvatskoj.

Emisija će se na HTV-4 prikazivati u 20,05 sati, priopćeno je u nedjelju iz Hrvatske radiotelevizije (HRT).

Hrvatski građani će, uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare Kriznog stožera u 9 i 16 sati, te uz redovite emisije Vijesti svaki puni sat, moći u novoj specijaliziranoj informativnoj emisiju dobiti najnovije točne informacije i upute Kriznog stožera, rekao je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić

Video: Online nastava - ogledni primjer lekcije iz biologije za 7. razred

Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju koronavirusa u nas i u svijetu.

"Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena ... prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim, o krizi koja je zahvatila Hrvatsku i cijeli svijet”, rekao je urednik 4. programa HTV-a Dražen Miočić.

Iz HRT ističu da kao javni servis u ovoj kriznoj situaciji dopuštaju svim medijima slobodno prenošenje informacija koje su objavljene u njihovim informativnim emisijama i na web stranici HRT-a, uz navođenja HRT-a kao izvora informacija. 

Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije