Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće sudjelovati u preslagivanju
Povratak na članak

Hrelja: Neću svojim glasom osigurati većinu premijeru Andreju Plenkoviću

U HSU napominju da politika njihove stranke ni na koji način nije pridonijela političkoj krizi u Hrvatskoj niti imaju namjeru sudjelovati u rješavanju problema koje su stvorili drugi akteri

Komentari 35

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
13:33 28.05.2017.

Jadna država koja u Parlamentu ima stranku penzionera. I ovoga uhljeba Hrelju. Starog Jugoslovena.

VL
SO
sokol5
13:45 28.05.2017.

Iako ne znam tko će biti predloženi novi ministri ja neću podržati. Tako kaže Hrelja. Dokle god nam je ovako razmišljanje kod naših političara ajme nama.😣

VL
ZA
zaokica
14:08 28.05.2017.

yugosi jasu zato i jesmo gdje hesmo da nije njihovih vjecitih otpora davno davno bismo zivjeli bolje draze im je titovo dijelo (zlocin i tama jednoumlja da budu ovce sa predvodnikom na celu)nego hrvatska stvarnost povjest sve su to useljeni yugofili za vladavine tita i partije .Pa kada su na vlasti ukini ovo ukini ono e necete bando...

VL
HR
Hrvatska
13:36 28.05.2017.

Kakva steta,ionako su umirovljenici gladni kad ih ovaj vodi haha.

VL
DR
droza
14:14 28.05.2017.

Dakle IDS, HNS, HSU ne žele biti dio nove, rekonfigurirane Vlade, a Most i SDP otpadaju iz kombinacija iz opće poznatih razloga. Pa neka onda ljevica u suradnji s Mostom formira novu Vladu i ušpara nam 200-tinjak milijuna kn koje bi potrošili na izborima. Vrlo je izvjesno da će doći do izvanrednih izbora. Tad će apsolutno svi gore nabrojani u svrhu vlastite promidžbe drvlje i kamenje sasipat na HDZ i Plenkovića. Lokalni su izbori pokazatelj da se odnos snaga u Saboru, izvanrednim izborima ne bi značajno promijenio. I što onda? Nakon tih "toliko priželjkivanih" izbora, netko će ipak sastaviti nekakvu saborsku većinu, bila ona okupljena oko ljevice ili desnice, ali mi svi skupa bit ćemo siromašniji za gore spomenuti iznos. Eto to će nam donijeti novi izvanredni parlamentarni izbori....ništa.

VL
IV
IvanKapapulco
15:32 28.05.2017.

Gospodine Hrelja stari mladi neradnice, da li si ti u zivotu ista radio osim sto si sirio Jugoslavenstvo i komunizam. Molim te lijepo prestani mlatiti prazne slame.Sto si ti ucinio za te jadne penzionere osim sto zivis na njihovoj ionako slaboj grbaci.G Hrelja ocito nisi shvatio da socijalizam vise ne postoji i da je ljudima dosta tebe i tebi slicnim trutova. Jadna drzava u kojoj bi ti bio ministar, a to ti mirise kao psu masna kost.No passaram!

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:41 28.05.2017.

Ne bi ni ja s ovima u kolo s njima ništa nije sigurno oni većinu nemaju a govorili bi kam se ide

VL
LU
luftbrenzer
15:04 28.05.2017.

Sva ta politička preslagivanja su šlag na tortu demokracije i sada možemo uživati konzumirajući preslatke šnite demokracije, za kojom smo toliko čeznuli i patili. Pri tome uopće nije važno što brirači doista žele. Onog časa kad su zaokružili na izbornomom listiću svojeg favorita, stavili su u njegove ruke svoju sudbinu, bez prava na popravni ispit ili prava na žalbu. No kad nam je dano uživati u demokratskim delikatesama, uživajmo onda, samo uz oprez da se ne prenajedemo i da nam ne pozlije od previše slatkiša.

VL
AL
Alkana
16:59 28.05.2017.

Svi koji nisu za suradnju i dogovor neka sami plate nove izbore. Nemam ništa protiv novih izbora u tom slučaju.

VL
AL
Alkana
16:57 28.05.2017.

Koga predstavlja taj Hrelja? Umirovljenike sigurno ne.

VL
JO
Jos55
16:50 28.05.2017.

Poštovani gospodine Hrelja, pazite da ne zaboravite što ste obečali!

VL
DU
Deleted user
16:00 28.05.2017.

Ja nekako vjerujem Plenkiju. Mislim da zna što radi.

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:21 28.05.2017.

Hrelja nije potreba, Plenkovic uvijek ima bar dva asa u rukavu, ne bi se iznenadio da podrsku daju neki iz mosta , nisu svi za SDPe.

VL
BO
boris
15:18 28.05.2017.

pa kriv je premijer sam, što je zamiješao, neka pojede

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
13:39 28.05.2017.

Jedina opcija je ko voli Hrvatsku.. Potpora vladi.. Most je dokazao nesposobnost.. Nedosljednost.. Izbori.. Trošak.. Gubljenje vremena.. Cilj je stabilna Hrvatska., Ko je voli ići će dati potporu Plenkoviću.. Odlučnom i pravom Čovjeku u ovom trenutku

VL
DD
ddh
20:51 28.05.2017.

Hrelja nema nikakvo pravo odbiti poziv, ako ga dobije, da podrzi Vladu. NJegov yugo-komunisticki-svjetonazor nebi tu smio igrati nikakvu ulogu. Ja sam duboko uvjeen, da Plenkovicu ne odgovaraju niti HSS, a niti HNS i jos najmanje Hrelja. Ali tu se na radi o tome sto Plenkovicu pase ili ne pase, nego se radi o tome, da Hrvatska treba stabilnu vladu i da je ta stabilna Vlada u interesu Hrvatske. PLenkovic se i tako ponasa i to je u redu. A ako dodje do novih izbora, a vjerojano ce i doci, pa se uspostavi da se situacija u Saboru nece promjeniti, onda treba racun za troskove izbora poslati Hrelji i njegovim penzionerima i skidati im ako dugo penzije, dok se steta ne nadoknadi. A ovo odbijanje suradnje sa Plenkovicem je dokaz, da su Hrelja, Beljak a i Vrdoljak vodjeni mrznjo prema HDZ-u, a ne vodjeni interesima drzave. Ljudi koji vlastitu mrznju stavljaju ispred interes zajednice nemaju zato nista traziti u politici. Ta kolicina mrznje kod Hrelje, Beljaka i Vrdoljaka je toliko velika, da bi se isti, da Hrvatsku sutra ponovno napadnu cetnici, stavili na straniu cetnika, kao sto su razne Pusicke i cijelo vrijeme i radile. I to si biraci u Hrvatskoj trebaju zapamtiti.

VL
Avatar kravata
kravata
15:32 30.05.2017.

Hej g. Htrelja osigurat ce oni koji znaju da nece vise vidit saborske klupe.

VL
DU
Deleted user
14:59 28.05.2017.

hdz je jadan kad peca na sve strane plenković je sve zakuhao i jedino novi izbori bi bili pošteni prema građanima ne kupovina jer to nije izbor naroda oni su svoje rekli na izborima to je da hdz neće više imati većinu

VL
DO
doby43
14:10 28.05.2017.

Uz dužno poštovanje prema našim starijem sloju građana, oni bi trebali davat svoje glasove HSU ili drugim strankama umirovljenika, a ne HDZ-u, što mnogi rade.Svejedno glasaju z HDZ, iako vide kakvo im je jadno stanje na računu. Vidio bi tada da HDZ ne bi bio tako jak bez tog sloja građana.

VL
Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:25 28.05.2017.

Žao mi čovjeka

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.