Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA ŽIVOTA
Povratak na članak

HRAST predlaže Zakon kojim se definira da ljudski život počinje u trenutku začeća

Takva definicija, tvrdi predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić, usklađena je sa svim znanstvenim postignućima i preslikava mišljenje medicinske struke koje se navodi u rješenju Ustavnog suda iz 2017. godine da je pravo na život prioritetno

Komentari 8

KL
klema12
11:34 28.03.2019.

Bravo Hrast! Razumno i autentično!

VL
BU
Budak
11:37 28.03.2019.

Jedina stranka sa stvarnim svijetonazorom.

VL
DU
Deleted user
11:35 28.03.2019.

Pobačaj bi prestao ako bi se poboljšala podrška trudnicama, ako je sistem dovoljno dobar za brzi prihvat i udomljavanje neželjenog dijeteta, za trudnicu je manje stresno iznijeti trudnoću nego napraviti pobačaj, čak i u slučajevima silovanja ili deformacija

VL
NE
Nepokolebljiv
15:45 28.03.2019.

Da li ima sumnje u pocetak zivota pri oplodnji? Ako mozemo sugerirati neki drugi termin neka onda bude bilo koji dan prije 90-tog rodendana! Poslusajte mudrozborenje i jos pogledajte (kao da ga je svraka iz balege isceprkala) celava, gurava, sedam dlaka brade i pet dlaka brcine bivseg ministra - pa covjek dobije zelju da ga trenutno abortira!

VL
Avatar tomsom
tomsom
11:45 28.03.2019.

Predlagatelj, čovjek koji nikada nije natezo maloga i time se hvali. Užas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.