Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol
Povratak na članak

Hrabar: Brak muškarca i žene u Hrvatskoj je pod pritiskom lijevo-liberalnih lobija

Tonči Matulić: Nema tih "duginih boja" koje mogu zatrti ono što muškarac i žena nose u sebi

Komentari 23

RI
rightside
09:47 11.09.2018.

ja neznam uopce otkuda vam ideja za ovakakv naslov?? ili na taj nacin zelite jos vise nametat ove sta vole zasdtavu sa puno boja,,??mora vam bit jasno da nista od toga,,zauvjek ostaje da samo muskarac i zena mogu stvarat i stvorit obitelj,svoju obitelj!! sve drugo, pa i te vase "ideje" ne spadaju pod normalno stvaranje vlastite obitelji,, ili to vama jos uvjek nije jasno, nije jasno da ko muskarac nikad necete moci rodit,,)))))))

VL
BR
brzzzy
09:34 11.09.2018.

Ovi idioti od političara bi pod izlikom slobode još zabranila brak...

VL
MV
Mijat vrdoljak
09:20 11.09.2018.

Što nam donosi IK, jedna istospolna muška zajednica odluči usvojiti djete a to im zakon spori. Jedan član se proglasi žensko i oni sklope brak muškarca i žene i potom nema pravne zapreke za usvajanje djece a i zaobišli su ustav donešen na referendumu da je brak isključivo pravo muškarca i žene jer su njih dvojica postali nji dvoje.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:31 11.09.2018.

"Hrabar: Brak muškarca i žene u Hrvatskoj je pod pritiskom lijevo-liberalnih lobija"...u suštini posve točno..jedino nije trebala reći "brak muškarca i žene" .. to se zove zalihost..višak riječi..dostatno je reći brak...

VL
SD
sdpesticid
13:25 11.09.2018.

intencija i produkt heteroseuskualnog braka su djeca i zato se brak naziva brakom.

VL
CR
crvenaHR
11:33 11.09.2018.

Pod pritiskom ? Jedini pritisak za koji ja znam je kad okolina krene ispitivat "kad se misliš ženit/udat", sve drugo su priče za naivne.

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:59 11.09.2018.

Veću glupost nisam čula crkva uzima iz proračuna silne pare umjesto da ih država podjeli potrebnima roditeljima i njihovoj djeci kako bi porodice bile što manje opterećene kako bi što više uživala u roditeljstvu a što se tiče LGBT populacije brinite vi više o pederima u crkvenim redovima koji nam oskrnjavaju dječicu a time i čitave familije

VL
PI
PiratiSnebesa
09:02 11.09.2018.

Kad su ljudi pali u nemilost svog pokvaluka i želje za dominacijom jednih nad drugima pojavila se obitelj kao vjerna kopija životinjskog ponašanja, počeli su učiti život od životinja jer im je ljudska narav postala strana. Čovjek i priroda su jedan fenomen i priča o stvaranju kojoj se ne zna početak ni kraj, priča o beskrajnoj ljubavi rođenoj u gnijezdu od divlje svireposti, o vječnosti koja se pojavljuje u prolaznosti vremena uvijek iznova s beskrajnim mogućnostima svoje egzistencije.

VL
PR
prezimenko
09:49 11.09.2018.

glupost,ako bi ovom državom dobili zakone koje promoviraju isključivo ovaj dvojac,to bi bilo ok,jer oni su kao moralne veličine,.Izvinite no na krivu adresu stavljate teret obitelji.U svijetu,a i kod nas prevladava osjećaj strepnje za sigurnost održavanja obitelji i greške koje idu s time.od primanja,alkohola i sl.

VL
DU
Deleted user
10:32 11.09.2018.

Popovi su opsjednuti seksom i djecom. Ministranti su najranjivija skupina.

VL
SA
sani1
08:56 11.09.2018.

Našla se ekipa. Sve lumen do lumena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.