Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Capolo:

    Ja sam siguran da ako ovdje ima imalo istine i da je itko za nešto kriv da će za to biti optužen i odgovarati, ali nisam siguran da će Linić ikad ogovarati za prodaju Jadranskog pomorskog servisa iz INE, za ... prikaži još! dokapitalizaciju Riječke banke držanim novcem. Za njih očito zakon ne vrijedi.

  • -obrisani-:

    jadna majko prije su krali po miljon dva a sada se sve pise 90 miljona.Koliko bi mogli spasit zivota za taj njihov lopovluk. oni je provaljiva da mu beba neplace jer je gladna ,stalno se ljudi javljaju po novinama za ... prikaži još!za neke operacije ,di su familije bez domovo.Samo se zna za velike gradove Split Zagreb itd a sta je sa unutrasnjosti jad i bjeda .Samo racunajte sta se moglo sa tim Zuzul ,Podrvaka HPB itd novcima tisuce zivota spasit a moza i jos napravit koji zatvor vise

  • -obrisani-:

    Jedne večeri doša iz Zagreba naš čov\'k, direktor banke. Posija ti un nas u vatren\'cu i \'nako uz bevandu i tuku ispod peke s kumpirin nam počeja govor\'t. Kaže vako Ti Jole imaš ono zer trgovin\'ce el? Je, kaže Jole. ... prikaži još! Dobro j. Unda ćeš ti u trgov\'nu. Dob\'ćeš novce pa ćeš naprav\'ti vel\'ki trgovački centar i nikol\'ko mali trgovina. Ti mali Stipanov ćeš kup\'ti kamijon pa ćeš Joli voz\'ti robu. Diže se Mate i pita ga A gazda šta ć ja? Iman četvoro dič\'ce, su čin ću i priran\'ti? Ee, misli t\' se Gazda pa unda kaže Vako ćemo, ti ćeš naprav\'ti pekaru a Jole će od tebe kupovati kruv i prodavat u svojin dućan\'n. I svaki od vas da je taula one ograde šta ima u kršu. Na nji ćemo unda udar\'ti ipoteku. Napisat ćemo da vridi svaka 2 miljuna maraka. El vridi? Vridi k..ac! Ne bi njanci marke da za oni vaš krš. Ni smrike poštene na njem.Al nema veze tako ćemo napisat\'. Dvi god\'ne počeka za svakoga i rad\'te ljudi. Tako je i bilo. Poslin je Jole kupija mercedesa mclarena, brabusa, štatijaznan, obogat\'li se svi. Unda t\' je doša\' Todor\'ć i sve to lipo kupija. Niko nije propa. E, ovo je po sjećanju od čovjeka koji mi je prepričao istiniti događaj iz Drniša. A i mali Protega je iz ovog kraja. Tako da mjesta čuđenju nema.

Još iz rubrike Vijesti

Lipik: Održana konferencija "Lipički korak u nove tehnologije - Budućnost je ovdje"
AMBICIOZAN PLAN

Mali Lipik želi biti središte razvoja umjetne inteligencije u Hrvatskoj

Split: Policijska kontrola na Bačvicama
SVE VEĆI PROBLEM

Kako je splitska policija spriječila krađu 47.000 eura od starije žene

3
NEOČEKIVANO!

HOS-ovci posvađali i Mostovce: Bulj napao Troskota koji se onda javno ispričao zbog rečenog

28