Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel Villa Lenije**** - Mjesto za odmor ili poslovni boravak u najstarijem gradu u Europi

Hotel Villa Lenije****
Foto: Promo
1/23
02.05.2018.
u 07:00

U centru Vinkovaca, na temeljima nekadašnje Ville Baling izgrađene davne 1923.godine, danas leži hotel Villa Lenije****.

Dobrodošli u Vinkovce, grad istinske slavonske tradicije s preko 8.000 godina kontinuiranog življenja! Upoznavajući Vinkovce, otkrit ćete tajne nevjerojatno duge povijesti i upoznati jedan od najprepoznatljivijih simbola grada – kalendar Orion.

U centru Vinkovaca, na temeljima nekadašnje Ville Baling izgrađene davne 1923.godine, danas leži hotel Villa Lenije****.

Foto: Promo

Hotel je kombinacija tradicionalne i moderne arhitekture, koji se sastoji od starog obnovljenog dijela Ville Lenije i novoizgrađenog dijela modernog unutarnjeg uređenja. Idealno je mjesto za sve one koji žele uživati u idiličnoj atmosferi, a u isto vrijeme žele biti u blizini svih gradskih događanja.

Hotel se sastoji od 22 smještajne jedinice, 21 dvokrevetne sobe i jednog luksuznog apartmana, opremljene modernom tehnologijom i besplatnim internetom za sve goste.

U sklopu hotela nalazi se prava oaza opuštanja i relaksacije, Wellness & Spa centar kako za goste hotela tako i za sve posjetitelje koji ne koriste smještaj u hotelu.

Osim spa oaze bazena, finske saune i parne kupelji u ponudi Wellness & Spa centra gosti mogu odabrati iz ponude opuštajuće masaže, Lenije spa rituale, tretmane za njegu tijela, profesionalno šminkanje. Svi elementi wellnesa mogu poslužiti kao idealan poklon bon za individualce, parove i grupe. Za sve posjetitelje željne svakodnevne aktivnosti, u sklopu Wellness & Spa centra nalazi se i moderno opremljen fitness.

Foto: Promo

Naša osnovna usluga je noćenje s doručkom, no dičimo se i bogatom gastro ponudom našeg restorana koji gostima nudi poseban ugođaj, bilo da se radi o poslovnom događaju ili o obiteljskim proslavama. Slavonska je hrana, reći će neki, teška, no njeno nastajanje prava je umjetnost – o tome nam danas svjedoči i proizvodnja vrhunskog kulena, ali uz kulen tu su i kobasice, švargl, čvarci – sve ono što puni mirisima seoska dvorišta u zimskim mjesecima. Tako je i hotel Villa Lenije **** dio tradicije Okusi Slavonije i Srijema, te naše slavonske delicije, i autohtone proizvode pripremane po tradicionalnim recepturama gosti mogu probati u sklopu a la carte ponude.

Od svakodnevnih obveza posjetitelji mogu predahnuti i uživati u pogledu na park Lenije uz osvježavajuće napitke, domaće torte i kolače u ponudi caffe bara / terase.

Foto: Promo

Od ostale ponude hotel sadrži multifunkcionalnu dvoranu sa bogatom audio-vizualnom tehničkom opremom za sve tipove poslovnih seminara, sastanaka, kongresa, a stručno osoblje spremno je odgovoriti na sve visoke standarde organizacije eventa.

Hotel Villa Lenije kroz godine kontinuiranog kvalitetnog rada okupio je stalne goste, koji u hotel dolaze iz svih krajeva Republike Hrvatske, Europe i svijeta. Osim što je jedan od vodećih ugostiteljskih objekata u gradu i okolici, hotel aktivno sudjeluje u promociji turizma Slavonije i Vinkovaca.

Hotel Villa Lenije****
H.D.Genschera 3, Vinkovci
+385 (0) 32 340 140
info@hotelvillalenije.com
www.hotelvillalenije.com

https://hr-hr.facebook.com/HotelVillaLenije/

https://hr-hr.facebook.com/Wellness-Spa-Hotel-Villa-Lenije-163252093757283/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije