Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA PONUDA

Hotel u dalmatinskom gradiću nudi se za jednu kunu

Hotel Zrmanja
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
18.01.2020.
u 20:39

Hotel je smješten na samoj obali rijeke Zrmanje u centru Obrovca. Zanji put je obnovljen 2008. godine, a kako je bio nerentabilan krenuli su i oglasi za prodaju.

Zadnji puta su ga obnovili prije 12 godina, a mali hotel koji je imao tri zvjezdice, 27 soba i 2 apartmana će biti ponuđen na javnoj dražbi za samo jednu kunu. 

Naime, u tri kruga javne dražbe nitko se nije javio za kupnju hotela Zrmanja u Obrovcu. Stoga, u četvrtom krugu dražbe će biti ponuđen s  s početnom cijenom od samo jedne kune. Za razliku od prethodnih krugova javne dražbe, u ovaj će se uključiti i sam Grad Obrovac koji je spreman ponuditi i do 2 milijuna kuna, piše Poslovni dnevnik. 

Hotel je smješten na samoj obali rijeke Zrmanje u centru Obrovca. Zanji put je obnovljen 2008. godine, a kako je bio nerentabilan krenuli su i oglasi za prodaju. Jedna od varijanta bilo je i otvaranje doma za umirovljenike. 

Vlasnik hotela, tvrtka Zrmanja Velebit, 2017. godine završila je u stečaju pa je na nekretninama dužnika upisano razlučno pravo u korist PBZ-a, te je hotel završio na dražbi Fine. Objekt je procijenjen na 6,3 milijuna kuna i u prvom krugu držabe ponuđen je po početnoj cijeni od 4,7 milijuna kuna. Na drugoj dražbi krajem studenog 2019. cijena je pala na 1,59 milijuna kuna, u trećem krugu prodavalo se po 1,6 milijuna kuna, ali nitko se nije javio.

Ključne riječi

Komentara 20

GR
gragakarlovac
21:16 18.01.2020.

1 kuna...onda slijedi birokracija i iznuda od drzave, preko policije...porezi, bla, bla, na kraju dode 10 milj. kuna

RP
rpzagreb
23:24 18.01.2020.

Od ovakve države ne bi kupio apsolutno ništa niti za jednu lipu.

VT
Vlad-Tepes
23:07 18.01.2020.

Neka ga kupe hadezeove lopovčine i u njemu plešu srpske cajke i turbofolk. I još pozovu svoje slaboumne krkane sa portala Večernjeg i svi zajedno se valjaju po podu i ližu zastavu države koju su pokrali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije