Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskup na Facebooku

Košić: 'Živjela srpska Hrvatska! Quo vadis Croatia?'

Vlado Košić
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/2
08.09.2017.
u 19:38

“Ako bude sutra braću Srbe smetala hrvatska himna, ova će ju vlast zabraniti jer su i ustaše pjevali tu himnu”, napisao je biskup Košić

Sramotno postupanje vlasti, šarafciger-vlasti. Ako bude sutra braću Srbe smetala hrvatska himna, ova će ju vlast zabraniti jer su i ustaše pjevali tu himnu. Živjela srpska Hrvatska!“ – komentar je sisačkog biskupa Vlade Košića na svom profilu na Facebooku, kojim je reagirao na skidanje spomen ploče poginulim HOS-ovcima u Jasenovac i njeno preseljenje u Trokut kod Novske.

– Pitam se što bi bilo da su Nijemci poslije Drugog svjetskog rata tražili da u Francuskoj ili u bilo kojoj europskoj zemlji koja se oduprla njihovoj agresiji vlast ukloni spomenik palim braniteljima jer to njih smeta??? Quo vadis Croatia?“ – zaključio je biskup Košić komentar.

Vlado Košić
1/22

Nije ovo prvi put na biskup kritizira odluke Vlade premijera Andreja Plenkovića, a u lipnju mu je poslao i otvoreno pismu prozivajući ga zbog koalicije s HNS-om i SDSS-om. Biskup Košić otvoreno na svom facebooku brani pozdrav „Za dom spremni“. Danas je napisao „Je li Nikola Šubić Zrinski 1566. bio fašist kad je u Sigetu branio Europu pod usklikom: U boj za dom? Je li ban Jelačić bio fašist kad je išao u boj pod pokličem: Za dom spremni umrijeti?

Komentara 142

DU
Deleted user
20:44 08.09.2017.

Kad bi trebalo opisati biskupa to nije tesko dovoljno je napisati LJUDINA!

ST
stefj
20:27 08.09.2017.

A što ste očekivali, pa 3 ruke u saboru vrijede više od svih branitelja zajedno... Plenković je pokazao pravo lice, baš me zanima da li bi isto reagirao da netko traži uklanjanje četničkih obilježja diljem Hrvatske... Ovo je tek početak, sad SDSS i HNS kreću o ofenzivu, a Plenković će napraviti sve za njih. Koliko god se novinari i političari trudili opravdati Plenkovića, činjenica je da su mu draži bivši teroristi od Hrvata...

Avatar Idler 3
Idler 3
22:20 08.09.2017.

Oče biskupe saka čast....spigal sam se od smjeha kdaj sam vidjel naslov >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije