Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MORA NA OPERACIJU'

Horvatinčić ponovno tražio odgodu zatvora, odvjetnik: Stanje mu se pogoršalo

Tomislav Horvatinčić na Županijskom sudu tražio odgodu odsluženja kazne
Foto: Goran Stanzil/PIXSELL
1/3
28.09.2020.
u 19:25

Tomislav Horvatinčić ima dva karcinoma, a zbog jednog od njih mora na operaciju u studenom i to operaciju koja je opasna po život, kaže odvjetnik Velimir Došen

Tomislav Horvatinčić trebao se u četvrtak javiti u zatvor na odsluženje zatvorske kazne zbog smrti talijanskog bračnog para Salpietro, ali njegov odvjetnik ponovno je zatražio odgodu odsluženja kazne.

– Danas sam predao molbu, tražili smo odgodu zbog njegovog zdravstvenog stanja. U proteklih šest mjeseci stanje mu se samo pogoršalo, tako da nije u stanju ići na izdržavanje kazne. Naime, Tomislav Horvatinčić ima dva karcinoma, a zbog jednog od njih mora na operaciju u studenom i to operaciju koja je opasna po život. Ukoliko mu se stanje tom operacijom poboljša, odnosno sanira, moći će na izdržavanje kazne, do tada, neće moći – rekao je za 24 sata odvjetnik Velimir Došen.

Odvjetnik vjeruje kako Horvatinčić još neće u zatvor jer je situacija jako specifična. Poduzetnik ima rak kostiju te ima dvije operacije u narednih par mjeseci, obje van Hrvatske. Jednu sredinom listopada u Njemačkoj, a drugu krajem studenog u Beču.

– To mu je operacija od životnog značaja, kada ne bi išao na operaciju, rak se, ne daj bože, može recidivirati. Sve sam to opisao i dokumentirao – rekao je Došen.

VIDEO Tomislav Horvatinčić - kronologija suđenja

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
19:40 28.09.2020.

Smije se svima u lice, i ne vjerujem da će u zatvor. Pravosuđe je najjadnije u našoj zemlji, nakaradno. A njega je nepošteno zvati čovjekom.

DU
Deleted user
19:50 28.09.2020.

Tek je pet puta odgađao. Ostalo mu još 45 pokušaja.

PU
paul-umpe
19:38 28.09.2020.

smjesno i zalosno.Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije