Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcijski plan
Povratak na članak

Horvat: Zakoni poticajni za ulaganja, ali neporezno opterećenje rada visoko

Tvrdi da Hrvatska nije prenormirana, da ne postoje nepremostive administrativne barijere i kako spram okruženja porezi nisu najveći, no priznaje da smo u samom vrhu po neporeznom opterećenju cijene rada.

Komentari 4

ST
stefj
19:26 18.06.2019.

Dotični ministar već godinama priča o ukidanju parafiskalnih nameta i pojednostavnjenju poslovanja, a događa se baš suprotno. Stalno dobijemo neku statistiku koju treba ispuniti, neki birokratski tečaj koji treba završiti, nekog birokrata kojeg treba zaposliti ili unajmiti... Sada je već promijenio retoriku, već je zaboravio što je pričao prije godinu dana...

VL
RP
rpzagreb
16:55 18.06.2019.

To su sladunjave i populističke pričice za njihove vjerne glasače. Sa realnošću to nema nikakve veze jer imamo državnih činovnika i uhljeba kao da nas ima 75 miliona.

VL
AN
antonelić
19:22 18.06.2019.

veliki napredak je učinjen zahvaljujući glavat. min. gosp. horvatu ... skače bedepe , skakuće rejting , poskakuje zapošljavanje ... raste javni dug , raste cijena plina i struje , rastu plaće i penzije , raste porezno i nefiskalno opterećenje .... i ako je sve tako bajno , zašto odlazi mladež iz takve bajne države ? ... tu nešto smrdi ministre ! ... kao i u slučaju kineske delegacije u 3. maju ... a horvat je rekao da očekuje pismo iz kine slijedeći tjedan ... samo se ne zna koji slijedeći ...

VL
I1
ing-12345
05:42 19.06.2019.

U Hrvatskoj je potrebno otpustiti 50% državne administracije tj. uhljeba i jedino tada je moguće smanjenje nameta na zaposlene koje ovi uhljebi provode da bi sebe nahranili i napojili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.