127 27°C
 • campa:

  Ministar je uvijek govorio o mogučim partnerima i razgovorima o partnerstvu.Očito je sve izmišljeno kako bi se radnici umirili,kako bi veći broj napustio brodogradilišta pa se na kraju proglasi stećaj.Ministar je cijelo vrijeme podgrijavao lažne nade a u stvari je ... prikaži još!e coijelo vrijeme znao da drodogradilišta idu u stečaj.Sada kad se sve bliži kraju pokušava oprati ruke od prijevare radnika i navlačenje javnosti u vjeru da se nešto radi.Da li će priznati da je rad brodogradilišta bio u stvari nemar države koja nije marila i nije radila svoj posao ili je učestvovala u korupciji i kriminalu u škveru.Ako se ne pokrene kriminalistička istraga onda je to znak da je politika učesnik u svim kriminalnim događanjima.

 • Avatar babas
  babas:

  HDZ ima strateške partnere za Uljanik,ali to su građevinari koji će graditi marinu i hotele. To je politika i IDSa koji će prenamjeniti zemljište u turističko,složna braća kuću grade,a radnike Uljanika u Njemačku i Irsku!

 • Deleted user:

  Brodogradilista u hrvatskoj su nerentanbilna i najbolje je da se nad njima sprovede stecajni postupak ...rekli ste da imate nekoliko stranih investitora kojima su zanimljiva bzodogradilista a sad kazete da niste rekli ...tipicno za hdzejce...zna se ..sa cime ce hrvati ... prikaži još!i graditi brodove pa nemamo vlastith ni elektroda ...vidite da nismo u stanju izgraditi ni most ....ne vidite...onda dobro a docirati u tv emisijama e to znate...

Još iz rubrike Vijesti

Europarlamentarci o prihvaćanju Ursule von der Leyen kao predsjednice Komisije
Glasovanje u Strasbourgu

Socijaldemokrati u Europskom parlamentu će podržati Ursulu von der Leyen

Nikola Šubić Zrinski, bansku dužnost preuzeo je na Novu godinu 1543., a uskoro je i u Saboru priznat i uveden u bansku čast.
VOJSKOVOĐA I STRATEG

Prelazio je Dravu da bi usporio napredak Osmanlija

3
Gabrijela Žalac
Nije prekršila zakon

DORH odbacio kaznenu prijavu protiv ministrice Gabrijele Žalac

8