Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro sastanak
Povratak na članak

Horvat: Kinezi danas u Brodarskom institutu, sutra u 3. maju

Najavio je i da će kinesko izaslanstvo sutra posjetiti riječko brodogradilište 3. maj, nakon čega će on sutra predvečer s njima održati koordinacijski sastanak

Komentari 3

AA
aabbcc
21:17 20.05.2019.

Ima nade stariji radnici Uljanika imaju iskustvo u radnickoj samoupravi a to Kinezi CIJENE i to im je najveca garancija da ce uspjeti spas i da kupe brodogradiliste.

VL
SA
Samoborka
18:25 20.05.2019.

OOO Hrvatska zasto toliko tones , najbolje ponizimo se do kraja i dajmo kinezima Hrvatsku da nam je vode kad nismo za nista sposobni.

VL
VO
vorda400
18:45 20.05.2019.

Brodarski institut u Zagrebu se je godinama uništavao to je krasna lokacija za čitavi kvart zgrada u kojima bi bandić imao direktnu proviziju ah ti Kinezi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.