Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli ga radnici

Horor u Mostaru: Uz raspadnuto tijelo pronađene i dvije torbe

Policija BiH
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.11.2019.
u 13:31

Policijski službenici obavili su očevid, a po nalogu dežurne tužiteljice tijelo je prebačeno na obdukciju

U mostarskom naselju Carina danas ujutro pronađeno je tijelo muške osobe u poodmakloj fazi raspadanja.

– Dežurnom u MUP-u u 8.30 sati prijavljeno je da je pronađeno beživotno tijelo u već poodmakloj fazi raspadanja u objektu na adresi Mladena Balorde 55 u Mostaru – kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić, prenosi Vecernji.ba.

Prema prvim službenim procjenama, riječ je o muškoj osobi. Policijski službenici obavili su očevid, a po nalogu dežurne tužiteljice tijelo je prebačeno u Sutinu na obdukciju, dodao je Marić.  

Kako javlja Avaz, nakon pronalaska tijela bit će pretražena baza nestalih osoba. Tijelo su pronašli zaposlenici poduzeća koji su trebali početi radove na tom objektu. Kako doznaje Avaz, uz tijelo su pronađene i dvije torbe.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
18:00 08.11.2019.

Jad i čemer što je god kad je mrtav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije