Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Horor u Rusiji: Ribari pronašli vreću punu ljudskih šaka!

Šokirani ribari odmah su pozvali policiju
Foto: Reuters/Ilustracija
09.03.2018.
u 17:38

Šokirani ribari odmah su obavijestili policiju o tome što su pronašli

Poprilično šokantno otkriće iznenadilo je ribare na dalekom istoku Rusije u mjestu Khabarovsk. Naime, pronašli su vreću s 52 odrezane šake. Lokalni ribari su prvo pronašli samo jednu šaku koja je bila izvan vreće, u snijegu. 

Šokirani ribari odmah su obavijestili policiju o tome što su pronašli. Uznemirujuće fotografije pojavile su se nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama, najčešće na Instagramu. Prema pisanju RT-a, mnogi korisnici društvenih mreža počeli su nagađati o čemu se radi, a prvi zaključak je bio da se radi o djelu serijskog ubojice. Neki su upozoravali na to da se radi o ritualnim ubojstvima, kanibalizmu ili trgovanju ljudskim organima.

Istražitelji su opovrgnuli tvrdnje koje su se pojavile na društvenim mrežama i u medijima. Tvrde da se ne radi o djelu serijskog ubojice, već o nepropisnom odlaganju biološkog otpada. Istraga je i dalje u tijeku. 

Fotografije možete pogledati ovdje

Komentara 5

Avatar adminjepeder
adminjepeder
17:49 09.03.2018.

Kada bi u Hrvatskoj počeli rezati šake lopovima mogli bi ih izvoziti šleperima.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:46 09.03.2018.

lijeve ili desne?

Avatar superhik74
superhik74
18:25 09.03.2018.

Vjerojatno uvoz iz Saudijske Arabije, poznate po ostrim macevima. Dobro nisu pronasli vrecu punu glava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije