Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorki rat riječima
Povratak na članak

Hollandeova bivša o prijevari: Bilo je kao da sam pala s nebodera

Animozitet prema bivšoj prvoj dami rezultirao je i svojevrsnom ''čistkom'' tijekom koje su Hollandeovi suradnici sa službene internetske stranice Elizejske palače uklonili oko 130 njenih fotografija

Komentari 5

ME
merdevina
15:29 29.01.2014.

To je dokaz da državama upravljaju nezreli i nesposobni ljudi. Nije dobar čovjek, nije prijatelj, ne drži riječ ni obavezu, u ništa se ne razumije osim u frfljanje nečega što ga nitko nije pitao i deklarirani je "antifašist" a jediniini mu je interes u životu osobni profit "u use na se i podase stilu" da ne bi morao živjeti poput onih kojima "vlada". Ukratko - "slobodoumni političar liberalnog svjetonazora"!

VL
DU
Deleted user
15:33 29.01.2014.

Šteta što nema više Balzaca, iako je on sve ovo već davno opisao..

VL
M3
Miške 3
18:13 29.01.2014.

A jesi lijepa, a bedasta. Pa što mu nisi nabila rogove s onim Afro Francuzima da ih nosi kao jelen toj novoj ( opet lijepoj ) ljubavnici.

VL
XA
xaron
20:09 29.01.2014.

Zbog loše ekonomske situacije u Francuskoj vlada je najavljivala drastične mjere. Ovakve drastične mjere svakako nitko nije imao u vidu. Mislili smo da su naši političari najveći ridikuli u EU, a sada vidimo da ima i gorih od nas.

VL
GO
google385
14:55 29.01.2014.

mnogi nasi politicari isto varaju svoje zene

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.