Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorki rat riječima

Hollandeova bivša o prijevari: Bilo je kao da sam pala s nebodera

Valerie Trierweiler Francois Hollande
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
29.01.2014.
u 14:30

Animozitet prema bivšoj prvoj dami rezultirao je i svojevrsnom ''čistkom'' tijekom koje su Hollandeovi suradnici sa službene internetske stranice Elizejske palače uklonili oko 130 njenih fotografija

Francuska sada već bivša prva dama Valerie Trierweiler danas je progovorila o aferi predsjednika Françoisa Hollandea s glumicom Julie Gayet.

– Bilo je kao da sam pala s nebodera – opisala je šok koji je doživjela u trenutku kada je doznala da više nije jedina partnerica u životu francuskog predsjednika, javlja Daily Mail.

Ismijali njezin posjet siromašnima

Nakon što je afera između predsjednika i poznate glumice počela puniti stupce tabloida, Trierweiler je doživjela živčani slom i provela osam dana u bolnici. Pisalo se i da je u naletu bijesa porazbijala dragocjenosti Elizejske palače vrijedne oko tri milijuna eura, no te su tvrdnje poslije demantirane. Iako je Hollande u nedjelju najavio njihov raskid, Trierweiler nije željela otkazati službeni posjet Indiji pa je posljednjih dana boravila u Mumbaiju. Najavila ja da se neće vratiti starom poslu te da će karijeru političke novinarke zamijeniti humanitarnom.

Francuski mediji ismijali su njezin obilazak siromašne djece, ne izostavljajući detalje poput onoga da je odsjela u luksuznom hotelu s pet zvjezdica te da je siromašnim ulicama Mumbaija kružila u skupocjenoj limuzini. Ništa bolje nije prošla ni kada je spakirala kovčege i napustila Elizejsku palaču. Javno je zahvalila osoblju na predanosti, što je Hollande ironično dočekao na nož.

Uklonio njezine fotografije

– Nikada neću zaboraviti vašu odanost i emotivnost na rastanku – napisala je na Twitteru, nakon čega je predsjednik ''emotivno dirnutima'' sugerirao da slobodno pokupe svoje stvari i odu za njegovom bivšom. Animozitet prema Valerie rezultirao je i svojevrsnom ''čistkom'' tijekom koje su Hollandeovi suradnici sa službene internetske stranice Elizejske palače uklonili oko 130 fotografija bivše prve dame.

Očekuje se da će ''predsjednik neženja'' sada nastaviti ljubavni odnos s Gayet, ali izvan Elizejske palače. Glumica pak odbija dati ikakav komentar o njihovoj vezi.

>>Nakon afere s glumicom, Hollande potvrdio razlaz od prve dame

Komentara 5

ME
merdevina
15:29 29.01.2014.

To je dokaz da državama upravljaju nezreli i nesposobni ljudi. Nije dobar čovjek, nije prijatelj, ne drži riječ ni obavezu, u ništa se ne razumije osim u frfljanje nečega što ga nitko nije pitao i deklarirani je "antifašist" a jediniini mu je interes u životu osobni profit "u use na se i podase stilu" da ne bi morao živjeti poput onih kojima "vlada". Ukratko - "slobodoumni političar liberalnog svjetonazora"!

DU
Deleted user
15:33 29.01.2014.

Šteta što nema više Balzaca, iako je on sve ovo već davno opisao..

M3
Miške 3
18:13 29.01.2014.

A jesi lijepa, a bedasta. Pa što mu nisi nabila rogove s onim Afro Francuzima da ih nosi kao jelen toj novoj ( opet lijepoj ) ljubavnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije