Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna afera

Hollande između žene i ljubavnice odabrao ljubavnicu?

Valerie Trierweiler Francois Hollande
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
21.01.2014.
u 08:12

Hollandeu (59) navodno je savjetovano da bude "predsjednik samac", dok javnost "ne probavi" aferu

Francuski predsjednik François Hollande navodno je u pregovorima o završetku devetogodišnje veze s prvom damom Valerie Trierweiler nakon što se otkrilo da je i u vezi sa 41-godišnjom glumicom Julie Gayet. Britanski Daily Telegraph izvijestio je o pregovorima o prekidu prvog para Francuske pozivajući se na izvore iz Elizejske palače, piše Fox News.

Trierweiler (48) je u subotu puštena iz pariške bolnice u kojoj je bila desetak dana, otkad se u medijima pojavila Hollandeova afera s glumicom. Sada je u lovačkom domu pokraj palače Versailles.

Francuski je predsjednik prošlog tjedna na konferenciji za novinare obećao razjasniti tko će biti njegova službena pratnja, s obzirom na to da za 11. veljače ima dogovoren put u SAD. Prije skandala to je trebala biti njegova supruga koja je, navodno, sklonija mogućnosti da i nakon afere s njim ostane u vezi.

Hollandeu (59), koji ima četvero djece s prijašnjom partnericom političarkom Segolene Royal, navodno je savjetovano da bude "predsjednik samac" dok javnost "ne probavi" aferu. – Ako se moraju razići, on mora bit dostojanstven prema Valerie Trierweiler. I Julie Gayet ne smije se odmah doseliti u Elizejsku palaču – rekao je jedan od Hollandeovih savjetnika za francuske novine Le Figaro.

>> Zvali su ga Mlitavko i Meka muda, a svima je pokazao da je prepredena politička životinja

Komentara 16

Avatar Pekhtor
Pekhtor
09:03 21.01.2014.

Hollande ima 4 djece sa Segoline Royal koja je na proslim izborima bila predsjednicki kandidat. Francuska posla.

DU
Deleted user
10:30 21.01.2014.

Holande se nikad nije ženio,čemu posjedovat,lizing je opcija optimalnog korištenja,i po isteku zamjena za noviji model.Ne znam zašto bi sad trebao nešto glumit,njegova druga partnerica je zauzela mjesto od prve kao što će njegova treća partnerica zauzet mjesto od druge,a možda dogura i do četvrte, jer vlast,novac i publicitet su oduvjek bili odlični afrodizijaci.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:24 21.01.2014.

Hm, koje licemjerje. Sad kad naši političari ovo pročitaju, koliko dosljedno primjenjuju sve što se u EU događa, može se očekivati da bude mnogo rastava od stvarnih i prikrivenih drugarica, koje će završiti u ludarama na državni trošak, a ondaa dečkima uzeti novac, također državni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije