Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA NOVU DUŽNOST

Holding nabrojao uspjehe Patrika Šegote: 'Postignuti su iznadprosječni rezultati'

Goran Stanzl/PIXSELL
10.11.2020.
u 11:35

U Gradskim grobljima Hini je rečeno da je Patrik Šegota trenutno na sastanku pa ne može dati izjavu.

Dosadašnji voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga - Gradska groblja Zagreb Patrik Šegota podnio je ostavku, izvijestio je u utorak Zagrebački holding na svojim internetskim stranicama. 

"Dosadašnji voditelj podružnice Gradska Groblja Patrik Šegota, podnio je ostavku na dužnost voditelja podružnice. Do imenovanja novog rukovodstva, poslove vršitelja dužnosti voditelja podružnice Gradska groblja od danas obnaša Roko Gruja", objavio je kratko na svojim internetskim stranicama Zagrebački holding. 

U Gradskim grobljima Hini je rečeno da je Patrik Šegota trenutno na sastanku pa ne može dati izjavu.

Gradska groblja navode da Patrik Šegota u dogovoru s Upravom društva odlazi na novu dužnost.

"Nakon dvije godine na čelu Podružnice Gradska groblja, tijekom kojih je uspješno unaprijeđena organizacija rada i postignuti iznadprosječni financijski rezultati, te ostvarene značajne investicije na svih 28 groblja, voditelj Podružnice Patrik Šegota, u dogovoru s Upravom društva, odlazi na novu dužnost", stoji u objavi u kojoj se nabrajaju uspjesi Šegotinog mandata na čelu Gradskih groblja.

Navodi se uz ostalo kako je tijekom proteklog dvogodišnjeg razdoblja u obnovu postojeće i izgradnju nove infrastrukture, nabavku elektrovozila za prijevoz po grobljima, kupnju i ugradnju nove kremacijske peći te druge opreme, kao i za tekuće i investicijsko održavanje uloženo gotovo 50 milijuna kuna.

Mediji pak navode da je Patrik Šegota podnio ostavku nakon što su mediji otkrili da je raspisao javni poziv za desetogodišnji zakup zemljišta na četiri unosne lokacije na groblju Mirogoju.

Na natječaju koji je trajao tek četiri radna dana pobijedile su četiri tek osnovane tvrtke. Sve četiri ponude bile su jednako vrijedne - 3510 kuna.

Kako je 24 sata pisao prije nekoliko tjedana, sve te tvrtke ne posluju na lokacijama koje su dobile već su poslovanje prepustile obrtu Velina design u vlasništvu Veline Oršolić, bivše pjevačice.

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
16:36 10.11.2020.

Da, da, zbog iznadprosječnih rezultata čovjek odlazi na novu funkciju, vjerojatno u Remetinec, jer treba i tamo netko osnovati podružnicu 365.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije