Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pješice 200 km

Hodočašće u povodu Dana hrvatskih mučenika u Udbini

Udbina
Marko Čuljat
03.09.2010.
u 15:37

Na hodočašću dugom 200 kilometara sedam dana pješačit će 18 hrvatskih branitelja, a kreću od Krivog Puta, rodnog mjesta pukovnika Damira Tomljanovića Gavrana.

U povodu obilježavanja Dana hrvatskih mučenika 9. rujna, koje će se održati u subotu 11. rujna u Udbini, uz svetu misu i blagoslov novoizgrađene crkve Udruga pripadnika gardijskog središta za specijalističku obuku dočasnika "Damir Tomljanović Gavran" Zadar organizira hodočašće od Krivog Puta, rodnog sela pukovnika Damira Tomljanovića Gavrana, do novoizgrađene crkve hrvatskih mučenika u Udbini. Hodočašće počinje u subotu 4. rujna u Krivom Putu, a ide se u Senj, zatim Karlobag te Starigrad i Paklenicu do Tulovih greda na Velebitu gdje je Gavran poginuo. Zatim se preko Svetog Roka i Lovinca nastavlja i završava u Udbini. Na hodočašću dugom 200 kilometara sedam dana pješačit će 18 hrvatskih branitelja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Rubirosa
Rubirosa
17:31 06.09.2010.

i Antisa je poreklom iz Krivog....jel da Markane????...;))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije