Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
158 30°C
  • Istinoljubivi:

    Istina je što je rekla na kraju: da je ona ljevičarka, sve ženske i ine udruge za ženska prava ili bilo kakva prava divljale bi možda kao ovih dana u Americi. Da su tako forografirali Veljaču, Sarnavku, Mrak Taritaš, Peović ... prikaži još! ili Rudan, koja je još negativno komentirala... Pa to se ne bi moglo živjeti od njih. Jer one su žene. Kad se fotografira Selak-Raspudić, nikom ništa, za njih ona nije žena. Nije ljevičarka i nije vrijedna borbe za one koje se bore za ženska prava.

  • Lopud:

    Razlika postoji: prostitucija pošteno naplati za posao koji je odrađen, političari za nerad uzmu novac i često puno veći od ugovorene plaće. Eto, to je politika.

  • zivko32:

    Naše društvo se urušilo na moralnom planu zbog čega svaki pokušaj da se nešto učini, promjeni je sumnjiv da sumnjivije ne može biti. Odmah sumnjivci, znamo mi vas, svi ste isti...pa ova opcija je bolja, pa ova nije za niš...Sve ... prikaži još! se radi da se ovom narodu ogadi i politika i društvo i država i u krajnjoj liniji život! Zato moja podrška svima koji pokušavaju, čine i nedaju se smesti! Za njih jedno veliko bravo!

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Andrej Plenković sastao se s članovima Nacionalnog stožera civilne zaštite
27
76 SIGURNIH POTPISA

Plenković: Možemo razgovarati i s drugim zastupnicima, ali nema ništa ispod stola

Dojava o bombi u Imotskom
Ništa nisu pronašli

Evakuirana zgrada u Imotskom zbog dojave o bombi: Dojava je bila lažna

3
Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru HDZ-a
Uvjerljiva pobjeda

HDZ ojačao svoje utvrde, SDP kad izgubi Zagreb – izgubi sve

28