Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED - TONI IVANIŠEVIĆ

Liječnica takav slučaj još nije vidjela, a M.B. (65) je procijedio kako je samo 'štel popiti poplavu'

Poplave na Rudešu
Foto: Hana Ivković
1/7
01.08.2020.
u 09:54

Drugi svjetski rat kod nas još traje, ali evo Domovinski se izgleda primiče kraju. Navodno će potpredsjednik Vlade, Boris Milošević, doći na proslavu u Knin. Mnogima to nije dovoljno

Subota - 25.7.

“Takav slučaj još nisam vidjela u praksi”, izjavila je našem lutajućem reporteru iskusna liječnica zagrebačke Hitne pomoći, nakon obrade sugrađanina M B. (65), napuhanog do neprepoznatljivosti. Doveden je na ispumpavanje, jer je bio pun vode. Kada su ga pitali otkud tolika voda u njegovom tijelu, M.B. je procijedio kako je samo “štel popiti poplavu”.

Nedjelja - 26.7.

Konačno se ostvaruje san generacija Zagrepčana i uvodi potpuna socijalna jednakost u cijelom gradu. Od sredine rujna u cijelom će se Zagrebu napaćivati parking. Neka se grad povremeno guši u smeću, neka je infrastruktura katastrofalna, ali barem ćemo svi plaćati parking! Oduševljeni puk već je počeo ostavljeti bukete cvijeća ispred Gradskog poglavarstva, kao mali znak zahvalnosti vlasniku Zagreba, našem Milanu.

Ponedjeljak - 27.7.

Upite šalju mornari s naših brodova u Tihom oceanu, pitaju se i bebe u inkubatorima, Hrvatska biskupska konferencija, branitelji žele znati, radnici Đure Đakovića i naših brodogradilišta, piloti našeg moćnog Ratnog zrakoplovstva, poštari, ratari i pastiri, ribari oko Palagruže i sa Šarengradske ade, pita se i Joža Manolić, sve ih zanima jedna stvar – hoće li Srbi ove godine u Knin? Odgovor zna samo vjetar. S Dinare.

Utorak - 28.7.

Puno toga nedostaje u Lijepoj našoj, ali reda svakako ne. Pravna država i represivni aparat funkcioniraju sa-vr-še-no! Mnogima je suze na oči natjerala veličanstvena demonstracija sile pripadnika Narodne milicije, koji su pored svih odgovornih za potop Grada Zagreba, koljenom na vrat i leđa nagazili zločincu Tihomiru Blagusu koji se s dečkima iz kvarta usudio spasiti ljude s kojima živi.

Srijeda - 29.7.

Nekoga veseli pobjeda omiljenog kluba u važnoj utakmici, nekoga rast BDP-a, nekoga uhidba Tihomira Blagusa, a Plenkija raduje kada Mostovci plaču. Totalno se razveselio kada je na raspravi o predsjedanju Hrvatske Vijećem Europe uočio Bulja i Grmoju kako cmizdre u kutu zbog toga što Hrvatska nije blokirala Srbiju na putu u EU. Umjesto da ih utješi, Plenki im je rekao da nemaju pojma, pa sada plaču još jače.

Četvrtak - 30.7.

Drugi svjetski rat kod nas još traje, ali evo Domovinski se izgleda primiče kraju. Navodno će potpredsjednik Vlade, Boris Milošević, doći na proslavu u Knin. Mnogima to nije dovoljno. Svjetska zdravstvena organizacija, otkrila je zanimljivu anomaliju na ušima građana Hrvatske i regije oko nas. Navodno smo u stanju slušati priče samo o svojim patnjama. Patnje drugih naše uši ne registriraju.

Petak - 31.7.

Znali smo da je politologinja, da je rođena u Vukovaru i odrasla u Munchenu, znali smo da je stručnjakinja za povijest i zločine crvene bande koja je oslobodila našu zemlju, znali smo da je novinarka i ekspertica za pedofiliju i abortus, ali da je Karolina Vidović Krišto i lingvistica nismo pojma imali, dok nije ispravila kolegicu Šimpragu koja je izvršila agresiju na naš jezik tako što je u Saboru izgovorila tačno i august!

Ključne riječi

Komentara 6

EM
Emoji
14:05 01.08.2020.

i ti pišeš i za ovo si plaćen: "Znali smo da je politologinja, da je rođena u Vukovaru i odrasla u Munchenu, znali smo da je stručnjakinja za povijest i zločine crvene bande koja je oslobodila našu zemlju, znali smoo da je novinarka i ekspertica za pedofiliju i abortus, ali da je Karolina Vidović Krišto i lingvistica nismo pojma imali, dok nije ispravila kolegicu Šimpragu koja je izvršila agresiju na naš jezik tako što je u Saboru izgovorila tačno i august!"

PU
Pukovnik
10:21 01.08.2020.

Pred Oluju uvijek ista propaganda prosrpski i “građanski” medija. Članci o etničkom čišćenju, prekomjernom granatiranju, masakrima ... problem je da je istina samo jedna jedina. Hrvatska je napadnuta od Srbije po režije SANU-a i velikosrba. Oluja je bila reakcija a ne akcija napada za obranu biološkog opstanka Hrvatskog naroda. Povezati tu činjenicu sa bilo kavim fašizmom i ustašlukom je bolesno i lažno barem koliko je i smiješno.

PE
penelopea28
10:47 01.08.2020.

Ovaj lik sto ide na dernek u Knin nema blage veze sa voljom Srpskoga naroda. On moze ici privatno u svoje ime, predstavljati sebe, ali to ne smije raditi u ime Srpskoga naroda, posto to nije volja njihovoga naroda, a opce poznato da je sve sto se radi protiv volje vecine naroda pogubno za jednu zemlju i narod. To vam je pred ocima danas u Europi, u Njemackoj gdje se onoj bolesnici na vlasti naoruzalo 5,4 miliona gradjana, na prosvjedima sirom Pariza gdje sve gori, na ulicama, u Grckoj, u Italiji, u Svedskoj i citavoj toj zlocinackoj tvorevini opasnoj po zivot. U bivsoj drzavi je izbio rat zato sto se nije slusala i volja Srpskoga naroda, nego se sve odlucilo bez njih. Jucer je celnik najjace svicarske banke rekao u intervjuu za medije, da drzava ne smije potpisivati nikakve bilateralne ugovore sa EU-ropskom unijom, ako se najmanje dvije trecine gradjana ne slaze s time, 2 od 3 gradjana u zemlji. Zato sto je on covjek pametan, sa ogromnim iskustvom, i zna od toga nema nista, i da ce ti izbiti rat u zemlji ako radis nesto protiv volje vecine naroda u zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije