Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRERASPODJELA FUNKCIJA

Hoće li Škoro ostati na funkciji potpredsjednika Sabora?

31.08.2021.
u 13:00

Bauk: Ne mislim da bi Škoro trebao podnijeti ostavku. Najprije treba utvrditi kojem će klubu pripasti mjesto potpredsjednika

Komentara 3

KA
karlodrago
19:08 31.08.2021.

Škoru sam cijenio i volio njegove pjesme i mislio da konačno dobijamo pravog desničara u politici, kad ono ispao je sve samo ne to .

PO
polifonije
16:31 31.08.2021.

Skoro seli na pantovčak za osbnog timaritelja slučajnog, da mu peva na uvo bečarce

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:37 31.08.2021.

Škoro mora i treba ostati na funkciji potpredsjednika Sabora jer je pravi hrvat koji ima Hrvatsku i od nje sjajno zarađuje uz upotrebu domoljublja, pjesme i na izborima raje koja težko skuži ali se lako domoljubno uzbudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije