Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat u Osijeku
Povratak na članak

Hoće li se radnicima sufinancirati let iz Dublina za Osijek, odlučit će Gradsko vijeće

Najava gradonačelnika Vrkića da će radnicima u Irskoj sufinancirati let s 500 kuna, čija je cijena inače 2500, izazvala je bunt Osječana.

Komentari 3

GO
gooniegoogoo
13:50 14.10.2016.

rađe daj te pare u slavonske socijalne dućane

VL
SS
sokac sa drave
12:40 14.10.2016.

Hocemo podatke gdje je rodjen Vrkicev djed,otac i on,nakon toga cemo dobiti sliku doticnog i saznati koliko on voli Slavoniju.U slavoniji na rukovodecim mjestima moraju biti sokci slavonski isto kao sto su u drugim djelovima Hrvatske domaci na vodecim pozicijama.Galici ,Penave ,Lucici,Turdici,Tolusici,Mercepi i jos mnogi sto vedre i oblace u Slavoniji.Ko su oni ,Od kuda su i po kojem zadatku su kod nas vladari.Hocemo nase slavonce oni znaju i netrebaju nauciti za razliku od ovih drugih.

VL
PO
pozornik66
13:03 14.10.2016.

Kakve veze ima je li šokac ili nije,to ne znači ništa koliko on voli slavoniju. U dalmaciji ima ljudi koji isu dalmatinci a to ne znači da ja više volim dalmaciju od njih. Koliko vidim Vrkić pokušava promovirati Osječku zračnuu luku i dobiti potporu iz EU što je jako dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.