Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek
Povratak na članak

Hoće li radnici iz Irske jeftinije doma, odlučit će Gradsko vijeće

Pobunili su se, pak, Osječani, koji ističu kako se "iz njihova džepa plaća one koji ionako dobro zarađuju, dok su oni sami bez posla"

Komentari 5

SN
snajper
08:28 15.10.2016.

Sama ideja nek ostane na ideji. Dobra je da se govori o problemu iseljavanja mladih i velikom zaostajanju Slavonije. Svi pricaju o bogatoj slavoniji a od bogatstva ni traga kao ni od seljaka. Svi zaboravljaju da je slavonska zemlja prodana odmah poslije rata i u posjedu je 4 do 5 vlasnika . pikovi su prodani , zadruge a ostatak nije vrijefan spomena zato ne govorite da mladi trebaju ostati na zemlji. Oni jesu na zemlji i zato odlaze. Slavoniji treba industrija , tvornice , posao da ih zadrze. Zato je ova prica dobra da se stalno podsjeca na problem a da ce 500 kuna pomoci u rjesavanju problema to nitko nema ni u primisli

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:59 15.10.2016.

Hrvatska i Slavonija su sada napokon slobodne i neovisne.

VL
MA
marijaqwer
11:18 15.10.2016.

Vrkic zeli privuci ekonomske migrante u Osijek jer se nada vecoj zaradi nego sto je subvencija i pri tome dobiti politicke bodove. Nazalost to je vrhunac hrvatske politicke misli.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:48 15.10.2016.

jednom dok odem odavde više se nikada neću vraćati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.