Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Papin posjet Crnoj Gori blokirati Pravoslavna crkva

Premijer najavio Papin dolazak u Crnu Goru 2020. Vatican News tvrdi da je za to potreban “blagoslov” Srpske pravoslavne crkve, no Podgorica je s njom u velikom sukobu

Komentari 11

PR
prajdali100
18:03 17.12.2019.

Pa dragi Jozo vaše bojazni su neutemeljene.Budite bez brige,ovaj papa ima bolje odnose sa spc i irinejem nego sa Bozanićem.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:23 17.12.2019.

Eh, vatikanska diplomacija je uvik bila bez premca...svi sposobni političari priznaju da se od takvih može puno naučiti..

VL
DU
Deleted user
09:54 17.12.2019.

A što jednog nevjernika briga hoće li se bilo koja Crkva ujediniti ili ne? Svuda guraju nos.

VL
Avatar MK
MK
16:40 17.12.2019.

Hoće li Papa morat pitati SPC za dozvolu bude li želio doči u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu? Odnosno zašto Irenej ne pita Papu za dozvolu ako li želi posjetiti Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovini? Je li je Patrijarh Irenej otišao na grob Katarine Kotromanić-Kosača kada je bio u Vatikanu? Koga su Srbi pitali ali smiju prekrštavati Hrvate na području okupiranog od Osmanlija - Vatikan ili Istanbul?

VL
FU
furest
11:56 17.12.2019.

Papa ima sada priliku da dokaze da je za slobodu istinu ako posjeti Crnu Goru i bez nekakvog ponizavajuceg odobrenja Spc, to je jako bitno i za Hrvatsku koja mora aktivno stati na stranu Crne Gore i usvojiti slican zakon i kod nas

VL
Avatar Observer
Observer
10:06 17.12.2019.

Franjo luta i trazi tudje ovce a nije ni svjestan da je polovicu svojih vec izgubio. Mnogi su upravo na ovim prostorima pokusavali nametnuti razna "ujedinjenja " i "bratstva i jedinstva" a znamo kako je zavrsilo. Franji je idol "Veliki Irinej", zato ga Crnogorci a narocito Hrvati trebaju bojkotirati i ignorirati.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:10 17.12.2019.

Ide provocirati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.