Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUHANA TINEJDŽERKA

Hoće li Miley Cyrus tužiti proizvođače seks-lutke?

Finally Mylie
Pipedream products
10.04.2011.
u 16:45

Čim je popularna starleta napunila 18 godina, beskrupulozni proizvođači su na tržište izbacili lutku na napuhavanje koja asocira na nju

U Pipedream Productions, tvrtki za seks-igračke koja je već na tržište izbacivala lutke koje asociraju na Jennifer Lopez, Paris Hilton, Jessicu Simpson, Christinu Aguileru, Pamelu Anderson, Lindsay Lohan i Kim Kardashian, pa čak i Baracka Obamu i Tigera Woodsa, jedva su dočekali da nekadašnja zvijezda Disneyeve dječje TV-serije "Hannah Montana" postane punoljetna i odmah su izbacili na tržište lutku "Finally Mylie". Mala promjena imena nije smišljena da zavara bilo koga, zna se na koga ciljaju, uz brojne asocijacije na mladu pjevačicu i glumicu. Na omotnici je anonimna manekenka koja podsjeća na teen-zvijezdu, a drži gitaru i usput pokazuje sve čime su je obdarili majka priroda i plastični kirurzi, a na alternativnoj verziji pakiranja drži mikrofon kao... no, znate kako.

Prava Miley Cyrus je preko svojih odvjetnika najavila tužbu i sudski nalog za obustavu prodaje, ali Pipedream Productions baš briga za to, novce su već okrenuli; prva pošiljka lutke se ekspresno, za samo 48 sati, rasprodala do zadnjeg komada. Ono što ta činjenica govori o američkom društvu nije nimalo laskavo, ali moguće je da bi i kod nas takva "vruća roba" imala dobru prođu. Nadajmo se da u Pipedream Productions neće doznati za turbofolk cajke svih boja, oblika, godišta i veličina, jer ako jednom uđu i na naše tržište teško da ćemo ih ikad izbaciti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije