Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo: Srbija mora promijeniti zakon

Hoće li Hrvatska zbog optužnica blokirati Srbiju?

21.05.2022.
u 07:00

Od Srbije se traži da se obveže na smislenu regionalnu suradnju i dobrosusjedske odnose u rješavanju ratnih zločina, rekao je Miro Kovač

Komentara 34

KE
keckin37
07:16 21.05.2022.

Srbija nema pravo podizat optuznice na Hrvatskom teritoriju za Hrvatske drzavljane. Ona samo moze poslat zahtjev Hrvatskoj, koja onda moze ili ne, podici optuznicu. Zato im treba blokirat otvaranje poglavlja.

AL
alzamalo
07:45 21.05.2022.

Blokirani su njihovi "velikosrpski" mozgovi.. nema ulaska u EU, zilet zicu kao nama "prijateljska" Slovenija.. na vlast kod nas mora doci desnica podhitno koja ce zapusiti usta i Orbanu i ćevap majstoru iz Srbije i Bosne..

DU
Dubrovnik4711
08:30 21.05.2022.

E,pa treba svima reci, sada cemo vam dati dokaze za rusenje, paljenje, granatiranje. Ubijanje i mucenje, koncentracijski logori. I, onda, isplata. Prije toga nema nista. Najbolje da neudu nikada. Snjima u jednoj drzavi...?! Boze sacuvaj. Nikada vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?