Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stali u obranu ministrice Divjak

HNS: Žao nam je što su kolege u Mostu ljubomorni

Ivan Vrdoljak
Sandra Simunovic/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
21.09.2018.
u 15:32

Znanstvenica i profesorica Blaženka Divjak prva je ministrica znanosti i obrazovanja koja je reformu obrazovanja dovela do učionica, to je povijesni podatak i žao nam je što su kolege u MOST-u na to ljubomorni, poručuju iz HNS-a

Most nezavisnih lista pozvao je u petak ministrica obrazovanja Blaženku Divjak da podnese ostavku jer joj je, tvrde, vlastita promocija važnija od djece, dok joj je reforma obrazovanja pala već na običnoj administrativnoj proceduri nabave udžbenika za djecu iz socijalno ugroženih obitelji.

Hrvatska narodna stranka je na svom Facebook profilu objavila post u kojem su stali u obranu ministrice. Naime, poručili su Mostu da je sve što oni kažu najtužniji oblik populizma.

"Sve što MOST nezavisnih lista govori najtužniji je oblik populizma jer jedno je o reformama pričati, a drugo ih provoditi. MOST i reforme, naime, su dijametralno suprotni pojmovi i to je valjda svima u Hrvatskoj jasno. Znanstvenica i profesorica Blaženka Divjak prva je ministrica znanosti i obrazovanja koja je reformu obrazovanja dovela do učionica, to je povijesni podatak i žao nam je što su kolege u MOST-u na to ljubomorni.

#ŠkolaZaŽivot krenula je u 74 hrvatske škole, od iduće godine ulazi frontalno u sve škole, i da, bit će izazova na putu, ali smo ih svi zajedno spremni riješiti i svaki konstruktivan doprinos tome procesu je dobrodošao - sviđalo se to populistima opasnih namjera MOST-u i Davoru "Di su pare" Bernardiću ili ne", stoji u objavi.

Komentara 10

FT
feel_the_coruption
16:18 21.09.2018.

Ponos hdz-a - Vrdoljak mr. Razdjelnik

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
15:50 21.09.2018.

obraz djon

AN
antonelić
19:18 21.09.2018.

" škola za život od iduće godine ulazi frontalno u sve škole " ... razdjelnik blebne i ostade živ ... a di su laptopi u školama za život , samo u 4 od 74 škole ... nešto slično je razdjelnik vrdoljak obećao u mandatu njegove bivše vlade vezano za nabavku razdjelnika pa se sad čupa da ne završi u remetincu ... a što očekivati od običnog probisvjeta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije