Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ - PREGLED TJEDNA

Konzum je u rukama vladinih snaga. Samo se ne zna je li vlada hrvatska ili ruska.

Ivica Todorić
Robert Anić/PIXSELL
10.06.2017.
u 09:33

Nakon kraće razmjene vatre, suočen s mogućnošću većih razaranja, Ivica je popodne potpisao predaju.

SUBOTA, 3.6.

Real postigne 4 gola, u drugom dijelu pregazi Juventus, a svi pričaju o golu Maria Mandžukića. Svaka čast Ronaldu i njegovim golovima, svaka čast Luki Modriću i njegovoj asistenciji, ali finalna utakmica Lige prvaka pamtit će se po Mandžukićevom golu za 1:1. Dakle, primanje na prsi, volej iz poluokreta, preko golmana, pod prečku. Ako vas supruga bude pitala zašto morate imati dodatni sportski paket i svaki vikend gledati nogomet, pokažite joj Mandžukićev gol. Sve će joj biti jasno.

NEDJELJA, 4.6.

Ako su izbori festival demokracije, ovi splitski su karneval demokracije. Oduševljeni mogućnošću izbora između Željka i Andre, 10% od onih koji su izašli na izbore odlučili su se izraziti malo kreativnije. Tu se vodila borba između velikog ljubitelja doživotnih mandata druga Tita, Spužva Boba i Ave Karabatić. Splitski izborni karneval, veliko je finale imao u još jednom Kerumovom velenastupu pred kamerama, vrijeđanjem i optužbama za krađu. Njegovu pobjedu u niskom startu čekali su trgovci janjetinom. Sada tuguju. Nema kod Opare ražnja, samo libri... 

PONEDJELJAK, 5.6.

Vijesti s Agrokorove bojišnice. Ivica Todorić, minirao sve prilaze NO Konzuma. S najvjernijim vitezovima iz Agram osiguranja, odbio potpisati predaju koju je s vojskom vjerovnika, dužnika, vlasnika mjenica, velikih i malih dobavljača i ruskim specijalnim snagama, pred Kulmerove dvore doveo strašni povjerenik Ante. Nakon kraće razmjene vatre, suočen s mogućnošću većih razaranja, Ivica je popodne potpisao predaju. Konzum je od danas u rukama vladinih snaga. Samo se ne zna je li vlada hrvatska ili ruska.

UTORAK, 6.6.

Znaju i novinari pogriješiti. Evo, već mjesec dana pišu o koaliciji HNS-a i HDZ-a nakon lokalnih izbora, ali od toga ništa. Predsjedništvo HNS-a, odoljelo je ponudama Andreja Plenkovića, zahvalilo se na ponuđenim ministarskim pozicijama i reklo odlučno Ne! Dobro, nije prošlo bezbolno. Čovjek s najviše demantija vijesti o mogućoj koaliciji Ivan Vrdoljak, na kraju je promijenio ploču i za nju se toliko založio da je na kraju, razočaran protivljenju kolega, podnio ostavku na sve funkcije.

SRIJEDA, 7.6.

Nije gotovo kad je gotovo, nego je gotovo kada Glavni odbor HNS-a kaže da je gotovo! U sučevoj nadoknadi vremena kolo sreće okrenulo se na Plenkijevu stranu. Konačno imamo Vladu, stižu novi ministri, ruke za glasovanje su osigurane. Sretno našoj konzervativnoj i liberalnoj, pučanskoj i narodnjačkoj, desnoj, lijevoj i centrističkoj Vladi. HNS se u Saboru podijelio, Plenki ih je privukao 5, ostali izlaze iz stranke. Mnogi ih napadaju. HNS-ovca Zdravka Mamića u Bolu bacili u more. Čekajte, Mamić je iz onog drugog HNS-a!

ČETVRTAK, 8.6.

Pola Hrvatske napada siledžiju koji je na Braču Maminja mučki udario s leđa, a pola ga brani. Pola Mostara podržalo koncert Marka Perkovića za hašku 6-orku, a pola bi ga bacilo u Neretvu. Pola HNS-a je za koaliciju, a pola protiv. Ovih dana je sve nekako pola-pola. U Vladi prometno. Ulaze HNS-ovci, dijele se sinekure, preslaguje se, fotelje se izmiču, skoči se iz jedne, uskoči u drugu. Baš je zanimljivo. Na kraju je svatko dobio po jednu. Svatko, osim Pave Barišića. Za njega više nema fotelje.

PETAK, 9.6.

Bulj napao Jandrokovića. Pernar vrijeđa manjinske zastupnike. Radin i Srbi napustili sabornicu. Maras priča o haljini sa šljokicama. Pusićka došla u crnini. Plenkiju leđa okrenuli Glasnović, Bruna i Zlatko. Posvađali se Barišićeva nasljednica Divjak i HRAST-ovac Zekanović. Božinovića napalo da je mesićevac, HDZ-ovce da nisu tuđmanovci. Božo nazvao dojučerašnje partnere političkim prostitutkama, Bero svoje torbarima. Uobičajen dan u hrvatskoj politici. Zajedništvo i stabilnost.

Komentara 12

SN
snovakor
10:14 10.06.2017.

Zapravo, da je ovo prava i Pravna država, onda bi to već davno, najmanje prije 15-20g. već prvim Tajkunima stala na prste, oduzela imovinu i sudila im za gospodarski kriminal i ostalo, sve što se može. Time bi država pokazala svi novim potencialnim Tajkunima i Političarima, da se ne isplati igrati svim mogučim oblicima kriminala ... ovako ... ništa !! Ni ovaj put nisu ništa poduzeli, nego ćemo za 5-10.g slušati, koliko zapravo moramo krpati rupu, koju će sada stvoriti ponovo HDZ, kao u prošlosti. I ni taj HDZ nije nikada za ništa odgovorao, ni pojedinci, koji se ljudima predstavljaju za stručnjake ... samo pitanje , za što !! ... Znači, kada će g.Todorić i sva njegova Uprava Agrokora odgovarati sa svojim imovinom i svojim djelom za nastalu štetu ?

HA
Harpoon
09:48 10.06.2017.

Uglavnom, GAZDI je skinut sa lica onaj odvratno-nadmoćni "tko mi ša može" osmjeh. Nadam se da je to samo početak, te da će vratiti sve ono što je kupio ua kunu, i što je zamračio na off shore računima.

TT
TTjac
10:09 10.06.2017.

Za Agrokor se bore Rusi i američki špekulanti, dok retardirana Vlada štiti kriminalce koji su opljačkali najmanje 100 mlrd kuna! Pa koje je tu blesav, a ko se pravi blesav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije