Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE NA SASTANAK

HNS-u plaće učitelja važnije od teme koalicijskog sastanka: 'Bit će ovo duga večer'

U sjedištu HNS-a Ivan Vrdoljak i Milorad Batinić održali konferenciju za medije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
09.10.2019.
u 17:07

"Bit će ovo duga večer", poručuju iz HNS-a.

HNS je u srijedu u vrijeme koalicijskog sastanka, u 18 sati, zakazao hitan sastanak užeg stranačkog vodstva s ministricom znanosti i obrazovanja Blaženkom Divjak, poručujući kako su im plaće učitelja važnije od teme koalicijskog sastanka ali i kako će ovo biti "duga večer". 

Od teme koalicijskog sastanka o 'reformi datuma blagdana' HNS-u su važnije plaće učitelja, kažu u HNS-u.

Na sastanku će, kažu, biti "donesene i neke odluke", no tome hoće li  biti rasprave o mogućem izlasku iz koalicije izbjegavaju odgovor.

"Bit će ovo duga večer", poručuju iz HNS-a.

HNS-ovci su posljednjih dana tvrdili da će Vlada povećati koeficijente složenosti posla za učitelje, a nakon današnjeg mirenja koje nije završilo dogovorom sindikati su najavili štrajk dok je resorna minisitrica rekla kako je ljuta jer nije došlo do dogovora.

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
17:47 09.10.2019.

HNS- defitivmo želi nemire u državi, neka narodu objasni odkuda novac za povišenje plaća naravno da su plaće niske, ali nije dobro trošiti više nego što u budžet ima, u vladi sa SDP-o zadužili su nas za 76 milijardi kunana i smanjili primanja.

PR
prajdali100
18:17 09.10.2019.

Bože svemogući učini da ova statistička greška napusti Vladu i zauvijek nestane.

NE
NervozniPoštar
20:41 09.10.2019.

Svaki scenario koji će voditi tome da spadalo na slici ode iz javnog prostora je dobar. Dajte da nestanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije