Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS odlučio:

'Od iduće školske godine moramo početi s pilotom kurikularne reforme'

Predrag Štromar
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.08.2017.
u 21:37

Predrag Štromar je suradnju s HDZ-om ocijenio dobrom

Donijeli smo odluku da od iduće školske godine 2018./2019. moramo početi s pilotom kurikularne reforme. Tu dajemo potpunu podršku ministrici Blaženki Divjak da ju provede - rekao je je v.d. predsjednika HNS-a Predrag Štromar nakon sjednice Predsjedništva stranke održane u Varaždinu.

Dodao je da je znanje djece u Hrvatskoj ispod zapadnoeuropskog prosjeka, da puno uče napamet te da im treba više kreativnosti kako bi kasnije bili konkurentniji na tržištu. Štromar, kao ni Ivan Vrdoljak, nisu željeli otkriti je li im u planu kandidatura za predsjednika HNS-a.

Vrdoljak je rekao da ne treba ljude opterećivati s teškim političkim temama u vrijeme kad to ne treba raditi, a Štromar je istaknuo da kandidacijski rok neće početi teći prije studenog, pa ima dovoljno vremena. Štromar je suradnju s HDZ-om ocijenio dobrom.

Komentara 17

DU
Deleted user
21:51 24.08.2017.

hns ta minorna beznacjna i antihrvatska stranka odlucuje o obrazovanju rastvori se zemljo hrvatska

Avatar 123456
123456
23:05 24.08.2017.

a kaj je to HNS?

DU
Deleted user
23:59 24.08.2017.

Hdz je kao stranka kapitulirao onog momenta kad je obrazovanje prepustio ovakvima kao što je Vrdoljak. U odnosu na ovu ekipu Hnsa, čak Budak i Jokić izgledaju dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije