Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

HNS odgađa sve predizborne skupove, Restart koalicija one u Zadru

Zagreb: Predrag Štromar s kolegama predao listu za parlamentarne izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
22.06.2020.
u 11:52

Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti, rekao je Štromar.

Hrvatska narodna stranka (HNS) zbog ponovnog širenja koronavirusa odlučila je otkazati sve predizborne skupove i pozvala ostale političke stranke da učine isto, poručio je u ponedjeljak predsjednik HNS-a Predrag Štromar.

HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer ništa nije važnije od zdravlja naših građana, navodi Štromar u priopćenju.

Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti, ističe Štromar.

Zbog širenja zaraze Restart koalicija odgodila aktivnosti u Zadru

Obavještavamo korisnike da je Restart koalicija, zbog širenja zaraze koronavirusom na zadarskom teniskom turniru Adria Tour, odgodila za ponedjeljak najavljeni predizborni skup i ostale planirane aktivnosti u Zadru.

"Obavještavamo Vas kako RESTART koalicija, sastavljena od odgovornih stranaka članica, zbog sigurnosti zdravlja građana uslijed novonastale epidemiološke situacije odgađa predizborni skup i sve za danas planirane aktivnosti u Zadru", objavili su iz Restart koalicije.

Pogledajte i video: Plenković o povećanom broju zaraženih koronavirusom: "Imali smo tri tjedna zatišja... Ovi brojevi govore da je oprez nužan!"

Komentara 4

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
19:35 23.06.2020.

HNS koji su sad pak ti?

VO
VolimNeVolim
22:58 22.06.2020.

Nadam se da gospodin Štromar neće dobiti ni jedan glas jer osim što je bio ministar graditeljstva i primao debelu plaću nije ništa radio niti donio zakon o obnovi domova oštećenih u potresu. Znači nesposoban, nehuman i i nestručan !

ZA
zac111
22:31 22.06.2020.

ko dolazi na te silne skupove??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije