Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija

HND pozvao Željka Keruma da prestane vrijeđati novinare

željko kerum, rumke, nevenka bečić, fani horvat (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.12.2011.
u 10:50

Ako se Kerum ne sabere, zamolit ćemo Jadranku Kosor da ga ona pozove na red, poručuje HND.

Hrvatsko novinarsko društvo pozvalo je u utorak splitskog gradonačelnika Željka Keruma da prestane vrijeđati novinare, nakon što je prošlog tjedna javno izvrijeđao novinara Slobodne Dalmacije Sandija Vidulića.

HND je u priopćenju pod naslovom "Kerume, prestanite napokon vrijeđati novinare!", koje potpisuje predsjednik društva Zdenko Duka, podsjetio i na druge slučajeve vrijeđanja novinara, do kojih je dolazilo nakon što bi Kerumu zasmetala novinarska pitanja vezana za sukob interesa ili "mutne poslovne aranžmane".

– Vidimo da se u dvije i pol godine Željko Kerum nije naučio kako bi trebao komunicirati s novinarima. Pozivamo ga još jednom da ne vrijeđa i da poradi na sebi. Ako to ne uspije, nećemo moći učiniti drugo nego zamoliti njegovu novu saborsku šeficu Jadranku Kosor da ga ona pozove na red – piše u priopćenju.

Komentara 115

DO
dobardan
13:17 21.12.2011.

buzdo iz ogorja jekralj slijepih

OB
-obrisani-
12:41 20.12.2011.

ima....Željko............dva velika odmora.....

Avatar delminium
delminium
11:07 20.12.2011.

Zar se pisakarala može uvrijediti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije