Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PR za Makarsku'

Hloverka Novak Srzić: Namjerno sam to napravila, tako se to radi

Šibenik:  U gradskoj knjižnici predstavljene tri knjige Višnje Starešine
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
05.06.2020.
u 21:52

Drago mi je da je Makarska na naslovnicama svih medija, dobar PR za makarski turizam, rekla je Novak Srzić

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić jučer je punila naslovnice portala zbog fotografije Mozambika koju je objavila kao Makarsku rivijeru.

– Usprkos antifa kaosima i svim virusima. Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite. Makarska rivijera – napisala je uz fotografiju pješčane plaže u Mozambiku.

Nakon što je postala predmet sprdnje na društvenim mrežama gdje su svi počeli objavljivati fotografije svjetskih destinacija i pisali kao da su naše, Novak Srzić danas tvrdi kako je to sve namjerno napravila.

– Naravno da sam napravila. Tako se radi. Tako se treba raditi – rekla je Hloverka Novak Srzić, pišu vijesti.hr.

Kaže kako su slično radili i drugi.

– Zgodno je ovo ispalo kao PR za Makarsku. Jer svojedobno, da Vas podsjetim, Turistička zajednica Njemačke je recimo objavljivala tu plažu Mozambika, onda bi postavili njemačku plažu i rekli i mi imamo ovo. Tako da ta prekrasna slika mozambijske plaže, ja sam usporedila s nekim našim plažama, recimo ispod Hotela Dalmacije. Drago mi je da je Makarska na naslovnicama svih medija, dobar PR za makarski turizam i drago mi je da ste u našem gradu – kazala je.

 

Ključne riječi

Komentara 4

PR
Prekosutra
22:09 05.06.2020.

Prekrsiti nekoliko pravila i zakona pa onda priznati da je to bilo namjerno jer je to netko drugi napravio... Pa to he suludo! Hloverka bi trebala znati da su ”u lazi kratke noge”!

IB
iva.begovic
12:48 06.06.2020.

Nije svaki PR pozitivan, od nekih je više štete nego koristi. Na primjer od njezine objave. Trebala bi dati ostavku na poziciju direktorice turističke zajednice. Mogu pretpostaviti prijateljske šale prema onima koji vole Makarsko primorje: "Lolek i Bolek, jeste lii sigurni da idete u Makarsku, a ne na Mauricijus?, sve skupa PR na način iz crtanog filma "a je to".

ZA
zaporožac
22:30 05.06.2020.

E,blago Hrvatskoj ako se to tako radi. Bolje da ste ostali u Hercegovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije