Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Hitna pomoć i vatrogasci spašavali djecu iz požara u osnovnoj školi

Požar u osnovnoj školi Škurinje
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
13.11.2018.
u 23:21

Iz škole su poručili da će se nastava sutra normalno odvijati, a materijalna šteta i razlog požara bit će utvrđeni nakon očevida

Zbog požara u učionici za likovni odgoj osnovne škole Škurinje danas su intervenirali riječki vatrogasci, koji su na teren izašli s dva vatrogasna vozila, a učenici su evakuirani. 

Vatrogasci su brzo lokalizirali požar. Budući da je došlo do zadimljavanja intervenirala je hitna pomoć jer su se neki od učenika nagutali dima, ali bez težih posljedica, javlja Novi list

Iz škole su poručili da će se nastava sutra normalno odvijati, a materijalna šteta i razlog požara bit će utvrđeni nakon očevida.

Požar u osnovnoj školi Škurinje
1/8

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije