Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod Zaprešića

Hitna naletjela na zaposlenicu na naplatnim kućicama dok je podizala rampu

Naplatne postaje Zagreb-Macelj
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
30.10.2017.
u 11:37

Zagrebačka policija utvrdila je da vozač oko 16.15 sati, vozeći do rampe na izlazu s naplatne postaje koja je bila spuštena, nije prilagodio brzinu

Vozilo hitne pomoći s upaljenim zvučnim i svjetlosnim signalima jučer poslijepodne na naplatnim kućicama kod Zaprešića naletjelo je na 37-godišnju zaposlenicu koja je pokušavala podići rampu na izlazu s naplatne postaje te je završila s teškim ozljedama.

Za volanom vozila hitne pomoći krapinskih oznaka bio je 31-godišnjak koji je autocestom Zagreb-Macelj vozio pod zvučnim i svjetlosnim signalima radi prijevoza pacijenta.

Zagrebačka policija utvrdila je da vozač oko 16.15 sati, vozeći do rampe na izlazu s naplatne postaje koja je bila spuštena, nije prilagodio brzinu i način vožnje situaciji u prometu.

Pritom je naletio na zaposlenicu naplatne postaje koja je stupila na kolnik kako bi podignula rampu i omogućila prolaz vozilu. Liječnička pomoć zaposlenici pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice. Ozlijeđena je, prema neslužbenim podacima, izvan životne opasnosti.

Komentara 9

OB
ObrenM
11:47 30.10.2017.

Kada ce vozaci hitne pomoci biti testirani na svoje sposobnosti.Mnogo ih ima koji su posvadjani sa refleksom,a da ne govorim o vozacicama hitnih timova,koje su iz Punta uskocile u kombije.

DE
deda1234
14:46 30.10.2017.

Kad nema drugog odgovora onda je neprilagodena brzina uvjetima na cesti!

UR
Ursus
20:27 30.10.2017.

Nije kriv vozać nego onaj tko ga je zaposlio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije