Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojne napetosti
Povratak na članak

Hitan sastanak u UN-u zbog Rusije i Ukrajine: 'To je bio ludi čin'

U incidentu su ranjena tri ukrajinska vojnika, izvijestila je Moskva, dok je ukrajinska vojska izvijestila da su ranjena šestorica

Komentari 59

MP
miroslav.petkovic.7564
08:02 26.11.2018.

Antisa nesto nasa TV lose izvjestava o demonstracijan u Parizu da ljudi neobracaju paznju .Ha ha demokracija tuku narod u Parizu.ko volove u kupusu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:57 26.11.2018.

Nesretni Ukrainci usto se uvalise ! Prije pet godina imali su placu petsto dolara sad dvista eura! Ovo sa brodovima i prije mjesec dana to isto su napravili. Rusi nisu reagirali radi dobrosudsjedstva. Ali sad vise ne moze.Salje ih Prorosenko u da poginu ko glineni golubovi. Onda da podigne frku u svjetu.Ameri mu pomoc obecali a blizi se vrjeme izbora pa mora zakuvat. I dalje su u Ukraini Rusija najveci investitor. Druge mozes zaboravit. Kad sam prolazio kroz Poljsku vidio sam nesretne Ukraince spavaju po parkinzima u kombi busevima na ljutoj zimi..Sta napravise od sebe. Tamo u Kirogavskoj oblast u UA nema plina ni grijanja. Majke djecu salju prije spavanja u krevet sa nekoliko boca vruce vode da im se krvet koliko toliko zagrije. Gorka istina. Ja neznam sta su htjeli sa ova tri broda tj Kanua. posla ih Prorosenko da zezaju Ruse a prodaje cokoladu u Rusiju na stotine tona bogatas. A osam miliona Ukrainaca pobjeglo u stampedu glavom bez obzira cetri miliona radi u Rusiji isto toliko na zapad otislo Strava ako je ima!

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
07:59 26.11.2018.

Rat u Siriji se polako dovodi kraju-trebaju Ameri drugu frontu ;-) Sad ce opet zahuskati tupe ukrajince i eto opet krvi do koljena....Rat u Jugi sam i donekle razumijo-ratovali su narodi protiv naroda s drugom religijom itd ali ovaj ratat u Ukrajini???Ratuju pravoslavci protiv pravoslavaca tkzv brat protiv brata..Tu vidimo koji su majstori Ameri kada o uspiju napraviti...

VL
KO
kordunmoj75
10:34 26.11.2018.

Tko je nagovorio Ukrajince da udju ratnim brodovima u teritorijalne Ruske vode,milsili isprovocirati Putina,e sada gledajte kako ce se to zavrsiti,danas ili sutra?

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
12:55 26.11.2018.

Ukrajina je prva počela i povrijedila pomorski prostor koji pripada Rusiji i s pravom su dobili to što su dobili. Međutim pretjeruje se jer Rusi nisu potopili te brodove niti poubijali posadu, samo su ih zarobili, to je odličan potez. Međutim ja smatram da su morali biti agresivniji i jednostavno potopiti to agresorsko brodovlje.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
07:57 26.11.2018.

hajde sada kissy kissy lovy huggy...ne rat!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:01 26.11.2018.

Nikakvi protesta nema Ana tu u Rusiji tj Moskvi. Protesti su u Parizu kod Macrona.tamo gledaj demokraciju. Ima i poginuli. Grad opustosen i porazbijan, Eto ti demokracija. Tuku narod ko vola u kupusu. Ha ha demokracija hahaaa. Nemoze se kupitt vise litar benzin stoji skoro dva Eura. Ovdje u rusiji pedeset pet centi. Ili ispod cetri ipol kune. Haha eto ti dmokracija.

VL
Avatar Foton
Foton
11:50 27.11.2018.

Zalosno je to, najveca i najbogatija zemlja svijeta, genijalni pisci, umjetnici, inzinjeri, znanstvenici, vojskovodje, narod hrabar i zilav, a zivot uvijek na rubu bijede i opresije, od Ivana Groznog do Putina danas.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:27 26.11.2018.

Ako sad situacija zaoštri i pojačaju sankcije koliko li će tek naplatit nadogradnju softwera Srbima za stare migove ?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:50 26.11.2018.

Cim su poceli protesti u Rusiji, Putin je nesto izmislio da skrene paznju s problema i siromastva.

VL
TR
tramontana
08:13 26.11.2018.

Pinokio-- nećeš prodati priču da su za ratove u SFRJ krivi drugi, osim Miloševića i četnika, jer se kronološki može opisati sve od 85. god. i u Jugi i u bivšem SSSR se vodi rat za slobodu manjih naroda, kojeje veći drži pod čizmom.

VL
Avatar navijač
navijač
08:29 26.11.2018.

Rusiji treba uvesti potpune sankcije gdje se to god može , pa da se spuste na zemlju s obzirom da ne proizvode ništa osim oružja neće im trebati dugo da se vrate na razinu od prije 20-ak godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.