Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotomontaža

Je li fotografija Hillary Clinton i Osame bin Ladena iz Bijele kuće lažna?

Hillary Clinton i Osama Bin Laden
Foto: Twitter
31.10.2017.
u 22:16

Bin Ladenova slika postavljena je na fotografiju susreta Hillary Clinton s glazbenikom Shubhashishom Mukherjeejem iz 2004. godine

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova našla se na udaru kritika nakon što je rekla da je Osama Bin Laden bio ugošćen u Bijeloj kući, pozivajući se vjerojatno na fotomontažu bivšeg vođe Al Kaide i Hillary Clinton.

Kako piše BBC, Zaharova je na ruskoj državnoj televiziji u ponedjeljak komentirala "fantastične fotografije" koje navodno prikazuju Bin Ladena u Bijeloj kući. Takva fotografija je prošle godine bila dosta popularna na ruskim profilima na Twitteru.

Međutim, nesumnjivo je riječ o fotomontaži - Bin Ladenova slika postavljena je na fotografiju susreta Hillary Clinton s glazbenikom Shubhashishom Mukherjeejem iz 2004. godine, kada je Clinton bila newyorška senatorica.

Hillary Clinton i Osama Bin Laden
1/11

Komentara 7

DU
Deleted user
22:55 31.10.2017.

Hvala vam što ste me razuvjeriti da se radi o fotomontaži sa detaljnim obrazloženjem gore u tekstu. Prenosim dokazni tekst u cijelosti "Međutim, nesumnjivo je riječ o fotomontaži"

GU
Gustirna
10:51 01.11.2017.

Pa vec je jako poznata stvar da ta liberalno fasisticka opcija suradjuje sa raznim teroristima...tako su preko rijeckog aerodroma naoruzavali isil...

Avatar ivek
ivek
09:20 01.11.2017.

fotka je orginalna,,,,noc su provel skupa u krevetu,,,di je hileri podrla osamu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije