Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE OBDUKCIJSKI NALAZ
Povratak na članak

Higijenski propusti isključeni kao uzrok smrti medicinske sestre nakon cijepljenja

Odgovorni čelnici bolnice Zwettl su izvijestili kako je sva dokumentacija „uredna“ i da nije utvrđena „nikakva manjkavost“

Komentari 6

SO
Sir Oliver
17:02 08.03.2021.

Da li je netko stvarno naivno pomislio da ce objaviti da je doticna umrla zbog cjepiva? Ali zato je svaki umrli od bilo koje druge bolesti, raka, mozdanog ili srcanog udara, obvezno upisivan da je umirao od Korone, tu nikada nije bilo niti provjere niti obdukcije, kao sada.

VL
DU
Deleted user
17:27 08.03.2021.

Kuda ideš svijete naš!?

VL
TS
tamaris.st.11
21:59 08.03.2021.

I ljudi ce se i dalje cijepit. Ka ruski rulet: mozda prezivis a mozda i ne.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
17:08 08.03.2021.

Naravno da se cjepivo mora prodati i zato se fabriciraju studije o enormnom učinku ovih splačina.

VL
JA
Jagica
09:41 09.03.2021.

Odbiti svi zajedno biti poslušni ...samo mirno......skinit maske.....odbacit sve njihovo ....samo mirno....al zajedno bit složni....pa nek onda upravljaju.....da ih onda vidimo kad izgubu moć ......jer jedini način da ih se ugasi je naša moć.....tek kad njihova svijeća dogori naša će se upaliti......vrlo jednostavno.....al samo mirno.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.