Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA ISTRAGA

Hicem iz zračnice ubio psa, prijeti mu zatvor

zračna puška
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.09.2019.
u 12:10

Policija traga za nepoznatom osobom koja je hicem iz zračne puške usmrtila psa mješanca.

Policija traga za nepoznatom osobom koja je hicem iz zračne puške usmrtila psa mješanca u mjestu Poljani kod Grubišnog Polja.

Kako je u petak priopćila bjelovarska Policijska uprava, dogodilo se to u srijedu ovaj tjedan.

“Nepoznati je počinitelj zračnom puškom nastrijelio psa mješanca koji je potom uginuo od zadobivenih ozljeda”, navode u bjelovarskoj policiji.

Nepoznati je ubojica time, sumnja se, počinio kazneno djelo ubijanja i mučenje životinja.

“Tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine“, stoji u opisu tog kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar maxist
maxist
20:05 28.09.2019.

zračnica ?.....ispaljuje granate ?.......pa običnu vranu ili goluba se ne može ubiti, a psa ??...." strijelca" bi trebalo naći i ogledno kazniti.......jer tisuće je onih koji iz zabave ili osobne frustracije -pucaju po svemu što se miče......

DE
deda1234
13:49 27.09.2019.

Kakva je to zracna puska??

DD
dobar.d
13:14 27.09.2019.

Tko je ubio dr Šretera? Tko je ubio maloljetnog branitelja Pajčića? Tko stopira istragu Ovčare? Svojevremeno je enlgeska kraljica protestirala protiv ubijanja lipicanaca, ali nije protestirala protiv ubijanja hrvatske djece, ali to je bila engleska kraljica, a što je s "hrvatskim" kraljevima i kraljicama? Ugledali se na englesku kraljicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije