Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak ludila

Hicem iz puške ubio suprugu koja je u panici zvala upomoć

puška
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
18.08.2010.
u 09:33

Oboje su preminuli od strijelnih ozljeda glave i tijela. Pronašli smo lovačku pušku, a u daljnoj obradi utvrdit ćemo sve detalje, kazao je sudac Mirko Svirčević.

Jutarnji prolaznici na Trgu I. B. Mažuranić u središtu Slavonskog Broda jutros oko 6.30 sati čuli su iz jedne od zgrada prvo svađu i galamu, potom ženske povike upomoć i onda dva pucnja. Po zaprimljenoj dojavi u dvorište na broju 14 odmah su stigli policijski službenici i u dvorišnom stanu pronašli mrtvo tijelo Ilije Ivića (73) i  njegovu suprugu Mariju Ivić (69) koja je na podu u sobi još davala znakove života.

– Tek sam došao na posao u jutarnju smjenu i odjednom iz zgrade preko puta čuo viku i ženin vrisak upomoć, a potom prvi i drugi pucanj. Odmah sam zvao policiju, a nakon toga čuo što se desilo. Strašno – izjavio je Hrvoje Grgić, konobar iz hotela Savus.

Očevid na mjestu događaja obavio je istražni sudac brodskog Županijskog suda Mirko Svirčević.

– U stanu smo pronašli mrtvog muškarca, za kojeg je utvrđeno da je Ilija Ivić, te ženu koja je još bila živa, ali je ubrzo umrla. Oboje su preminuli od strijelnih ozljeda glave i tijela. U stanu smo pronašli lovačku pušku, a u daljnjoj kriminalističkoj obradi utvrdit ćemo sve detalje i je li riječ se o ubojstvu i samoubojstvu te kako se sve dogodilo – kazao je sudac Mirko Svirčević dodavši da su Ilija i Marija Ivić u stanu živjeli sami.

Na vijest o stravičnom događaj u roditeljski stan ubrzo je dojurila i jedna od dviju kćeri pokojnog bračnog para, ali je odbila odgovoriti na novinarske upite..

U policiji motive i okolnosti događaja nisu željeli komentirati, ali navode da u svojoj evidenciji nemaju zabilješki da je među supruzima Ivić do sada bilo obiteljskog nasilja i zlostavljanja.

– U protivnom bi policija sigurno oduzela lovačku pušku koju je suprug posjedovao – kaže glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. Opovrgnula je glasine da je riječ o bračnom paru izbjeglom u ratu iz Bosanske Posavine jer su na toj adresi živjeli dugi niz godina.

Ključne riječi

Komentara 18

VP
VasoBerak Pula
12:32 18.08.2010.

\"supružnici\" kažu i Srbi ponekad, pa smo morali pronaći skroz novu riječ \"supruzi\"

Avatar beg
beg
09:58 18.08.2010.

to je pljacka takav se je slican slucaj desio u cazinu prije par godina,ubijeno dvoje staraca jer su tih dana prodali zemlju a lopovi to znali i dosli navece i trazeci te novce su mucili i na kraju pobili jadne ljude srecom policija je uhvatila te gube od ljudi i sad su u zenici dabogda nikad iz nje neizasli nadam se da ce i u ovom slucaju policija uraditi ispravno a to je da ce naci pocinioce ovog zlocina

Avatar archiebald
archiebald
18:03 18.08.2010.

isp. počneš :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije