Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza instituta
Povratak na članak

'Slovenija, Srbija i BiH već dulje vrijeme vode hibridni rat protiv Hrvatske'

Hibridno ratovanje nije novi pojam niti je to nova kategorija sukoba, s tim da treba istaknuti da je svako ratovanje sukob, ali nije svaki sukob ratovanje pa se sukladno tome koristi i terminologija, smatraju stručnjaci s Instituta za istraživanje hibridnih sukoba.

Komentari 124

DU
Deleted user
20:18 28.11.2017.

Ako želimo dobiti utakmicu moramo početi igrati na njihovoj polovici terena, naročito pred golom suparnika. Pored Josipovića i ovakvih autogolgetera nije nam preostalo ništa osim žešće obrane pred golom.

VL
BL
blabla123
20:50 28.11.2017.

Vecernji list je srpski i austrijski medij.... znaci austrijanci i srbi vode hibridni rat protiv Hrvatske. Austrijanci su pokupovali sve hrvatske firme koje vrijede ili preuzeli ljude iz postojecih, koje su time dodatno oslabljene... Srbi su u vladi i parlamentu i postoji vojska srpskih novinara koji po hrvatskoj sire antinacionalnu i negativnu, kontrazapadnu propagandu.. Tu su jos í Slovenci koji kupuju potajno firme i postrojenja na hrvatskoj obali. Pitam se koliko uz to Arapi (povezani s BiH) "investiraju " u hr turizam...

VL
DU
Deleted user
20:32 28.11.2017.

Ne trebaju nam strani neprijatelji, dovoljni smo sami sebi.

VL
DU
Deleted user
20:17 28.11.2017.

Mene zabrinjavaju ovi naši hibridi

VL
JO
Journalist007
20:34 28.11.2017.

To svatko zna, osim SOA-e, koja eto, gle čuda, ne vidi nijakav hibridni rat. Pogledajte što pišu Novosti, pogledajte jako se Balije odnose prema našim Hrvatima tamo, pogledajte što Slovenija radi zbog nase odluke da se povučemo iz arbitraže (blokada u OECD). Ali eto, SOA tvtdi da hibridnog rata nema.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:37 28.11.2017.

Znaci cak i nasi NATO pajdasi slovenci protiv nas vode "hibridni rat". Pa lijepi je to savez u kojem dvije clanice medjusobno ratuju i to "hibridno". Osim toga kako to da Ruski veleposlanik zna da je Agrokor u problemima prijee hrvatskih institucija kojima je to duznost znati, pocevsi od porezne pa nadalje. Nesto mi jako slabo "hibridno" ratujemo ovdje u svojoj drzavi, vjerojatno zato jer smo jako zauzeti baveci se tudjim problemima u Litvi ili Afganistanu. Jos ce nasi tzv. strucnjaci utvrditi da Plenki i Kolinda medjusobno "hibridno" ratuju.

VL
DU
Deleted user
21:16 28.11.2017.

Lupetanje i poprdivanje! Stvarno treba biti veliki stručnjak pa zaključiti da Srbija vodi rat protiv RH i Hrvata. Samo to je stvarni rat i vodi se već 150godina. Tko je začuđen? Budalaši koji su zalutali u politiku. Nažalost velika većina naših političara je takva. Je li nešto drukčije sa Muslimanima i Slovencima? A opet sve je to ništa da zemlja nije preštrikana korupcijskom hobotnicom.

VL
DU
Deleted user
21:44 28.11.2017.

Bolest hibridne zajednice slicna onoj - neprijatelj nikad ne spava

VL
Avatar pendreck
pendreck
21:54 28.11.2017.

Wikipedija na "Srpskohrvatskom jeziku" i odreden dio forumasa raznih novina --sve dio hibridnog rata. Placenici rade svoj posoao

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:29 28.11.2017.

Meni se čini da strane sile i hrvatski političari vode hibridni rat protiv Hrvatske. Pogledajte kakvo nam je gospodarstvo i koliko imamo poduzetnika.

VL
DU
Deleted user
21:50 28.11.2017.

Da bi vodili hibridni rat morate imati obučene., školovane i uvježbane kadrove i sredstva za takvo ratovane, a naši vrli stručnjaci nemaju ni definiciju hibridnog rata, a kamo li da mogu takav rat voditi, sve se svodi na narodnu mudrostst " vidla žaba da pas diže nogu..."

VL
PP
pp
21:43 28.11.2017.

Naravno da se to događa. Svakom je to jasno. To je jednostavno način kako svijet funkcionira. I ima puno žrtava. Od Trumpa, Rusije, Orbana, Poljske, Sirije, Izraela, Irana. Primjer Rusko ratno zrakoplovstvo u oslobađanju Alepa pobije 200 civila. Rusi ratni zločinci. 2 tjedna kasnije Amerikanci u oslobađanju Mosula pobiju 200 civila. Nikom ništa. E to vam je "meka moć", propaganda, hibridni rat. Naravno da je i Hrvatska meta toga. Naš problem je što nismo ozbiljna država i narod pa se naše službe i institucije ne bave onim čime bi se morale baviti u normalnoj državi. SOA se mora ovim baviti. Hrvatska mora uspostaviti svoj sustav i djelovati. Od NVO-a, medija, propagande, obavještajnih službi. To je hrvatski nacionalni interes. Nadam se da smo dovoljno sazreli da konačno počnemo djelovati kao država.

VL
SP
spancro
20:43 28.11.2017.

Hrvatska ima samo jednog neprijatelja a to suHrvatski politicari.Oni su koruptni ,brinu se samo za svoj dzep.Umjesto da se brinu kako stvoriti mogucnosti i prilike za vise radni mjesta.Tako da narod ostane u svojoj zemlji.

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
08:03 29.11.2017.

Kao sto je netko vec u komentarima napisao i ja imam osjecaj da se ova tema hibridno ratovanje natura kako bi se narodu bacila kost da se imaju oko cega prepirati dok im iza ledja se nesto sasvim drugo protura, a tko to zna sto. Mozda ima neku vezu sa Agrokorom(nesto su se usutili oko te teme), mozda nesto u vezi INE ili sasvim nesto trece. Uglavnom jednoga dana ce se cuti kad sve bude zavrseno i tako upakovano da narod misli da smo mi iz toga izasli kao dobitnici (kad kazem mi, mislim na drzavu Hrvatsku) onako slicno kad su INU prodali, a danas znamo kako je to sve zavrsilo samo nitko o tome vise neprica.

VL
LA
laf
23:17 28.11.2017.

Svi spijuni oko nas,a samo mi nismo. Jel nemaju drugih problema...

VL
IN
inox14
09:33 29.11.2017.

Ha,ha,ha Srbija a tek Bosna. Sve sami hibridi. Mos mislit. Mene brinu nasi hibridi sa hibridnim racunima u kojekakvim oazama. Kome ovi prodaju maglu?

VL
MI
misljenje
01:04 29.11.2017.

Nikada nisam mogao razumjeti hrvatske optuzbe kako nas nitko ne voli i kako su svi protivu nas. Trebali bi se malo upitati; zasto je to tako da nas nitko ne voli i da su svi protiviu nas. Zar ne bii bilo bolje kad be naucili praviti prijatelje a ne praviti neprijatelje pa se onda zaliti na njih. Cini mi se da nama odgovara pozicija zrtve da bi se mogli zaliti kako su svi protiv nas. Gradnja prijateljstva je dug i naporan politicki proces. Ponekad ne zahvalan. Dok je izigravanje zrtve i zalbe kako su svi protiv nas politicki puno unosnije. Ugledajte se na nase istocne susjede koji i pored tako prljave politike koju vode, ipak znaju brze i bolje praviti prijatelje nego Hrvati.

VL
CH
chanchir
20:35 28.11.2017.

ovo ce budale i povirovat,ko nas je opljacka,zasto omladina ide vanka??????ajte lovit rake hibride,lopine.

VL
MI
Milan1
22:37 28.11.2017.

Hahaha.. Institut za istrazivanje hibridnog ratovanja, ili kako vec?! Sprdacina.. Ps dali su drugovi sa instituta skuzili da je anemicni zahvaljujuci hibridnom ratu dograbio pozicije?

VL
ST
stipe123
22:02 28.11.2017.

Siroti mali hrčki, niko ih ne voli.😣

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.