Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA DUBICA

HGSS spasio migrante iz Une

Foto: HGSS
1/3
15.10.2020.
u 10:55

Dojava je stigla 14. listopada 2020. u 00:43 na dežurni telefon HGSS Stanice Novska od strane policije, kako se na riječnoj adi na rijeci Uni kod Hrvatske Dubice čuje zapomaganje od strane nepoznatih osoba.

Hrvatska gorska služba spašavanja spasila je preksinoć dvojicu stranih državljana iz nabujale rijeke Une kod Hrvatske Dubice. Dojava je stigla 14. listopada 2020. u 00:43 na dežurni telefon HGSS Stanice Novska od strane policije, kako se na riječnoj adi na rijeci Uni kod Hrvatske Dubice čuje zapomaganje od strane nepoznatih osoba.

Na teren je izašlo pet spašavatelja HGSS Stanice Novska s dva vozila i jednim plovilom. Prilazak adi otežavali su loši vremenski uvjeti, mrak i visok vodostaj rijeke Une, koji je u zadnjih 24 sata narastao za 2 i pol metra.



Na adi su zatečene dvije osobe koje su bile izrazito pothlađene. Spašavatelji su ih utoplili i transportirali na obalu te predali policijskim službenicima na daljnju obradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije