Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašen pas

HGSS iz kanjona Cetine izvukao štenca kojeg su bacili vlasnici

HGSS iz kanjona Cetine izvukao štenca
Foto: HGSS
1/3
10.04.2019.
u 22:03

Iz HGSS-a apeliraju na sve vlasnike kućnih ljubimaca da se odgovorno odnose prema svojim ljubimcima jer, kažu, ovo nije način za rješavanje neželjene mladunčadi.

Spasitelji HGSS-a danas su uspješno izvukli psa iz kanjona Cetine nakon dojave Udruge Šapama od srca Makarska. Radi se o štencu kojeg su neodgovorni vlasnici odbacili u kanjon.

- Danas po dojavi od Udruga Šapama od srca Makarska, petero spašavatelja HGSS stanice Makarska uputilo se prema kanjonu rijeke Cetine na području Općine Zadvarje. Dojava je zaprimljena oko 18.20 sati, a u 19.05 spašavatelji su već bili na terenu, te krenuli s izvlačenjem štenca, koji je od strane neodgovornih vlasnika odbačen u duboki i strmi kanjon rijeke Cetine. Po mokrom i skliskom terenu s dubine od preko 100 metara, spašavatelji su oko 20,45 sati uspješno izvukli psa na sigurno - objavio je HGSS.

Iz HGSS-a apeliraju na sve vlasnike kućnih ljubimaca da se odgovorno odnose prema svojim ljubimcima jer, kažu, ovo nije način za rješavanje neželjene mladunčadi.

VIDEO Bik se zabio u motociklista:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar antoinette
antoinette
22:41 10.04.2019.

HGSS su ljudine.

DU
Deleted user
22:24 10.04.2019.

Svaka Vam čast!

DU
Deleted user
00:21 11.04.2019.

Treniraju za Čehe u japankama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije