Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SPAŠAVANJA

HGSS spasio još jednog ozlijeđenog psa iz jame

Foto: HGSS
1/3
29.12.2018.
u 18:00

U nepunih 9 godina postojanja, Hrvatska gorska služba spašavanja do danas je spasila preko 50 pasa

Ovih su dana prilikom provođenja istrage neotkrivenih jama na području Bratiškovaca, članovi SO HKP "Sveti Mihovil", među kojima i 4 člana HGSS Stanice Šibenik koji su bili i voditelji ove ekspedicije, začuli lavež u jednoj od jama. Članovi su odmah krenuli u akciju izvlačenja ozlijeđenog psa koji je koncem izvučen iz jame pomoću speleo tehnika spašavanja, prenosi HGSS.

Kako na poziv 112 Centa niti jedna od nadležnih udruga nije odgovorila, životinja je trenutno udomljena u veterinarskoj stanici "More". Hrvatska gorska služba spašavanja i članovi SO "Sveti  Mihovil" još jednom su pokazali svoju vrhunsku osposobljenost za kretanje u speleološkim objektima, ali prije svega i humanost te veliko srce. U nepunih 9 godina postojanja, Hrvatska gorska služba spašavanja do danas je spasila preko 50 pasa, a ova akcija zabilježila je još jedan nesvakidašnji jubilej spašavanja ozlijeđenih životinja.

Komentara 2

Avatar Kljusar
Kljusar
15:01 04.01.2019.

zato su sve gradske ulice osim užeg centra zasrane sa pasjacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije